انجمن های تخصصی  فلش خور
×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× (/showthread.php?tid=294705)

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - Emmɑ - 01-03-2021

(01-03-2021، 13:13)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا وقتی اسماتونو عوض می کنین اسم قبلی تونُ تو پروفایلاتون نمی نویسین؟ :|
من همش قاطی می کنم مرسی اَح -_-*
@"نــــــــــⓐنسی"
@لــــــــــⓘلی
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
@"☆coииoя☆"
@ƤᴏᴏƁᴏи
به نام خدا
ارمی هستم یه معتاد!
گلوریا

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - *Aɴѕel* - 01-03-2021

(01-03-2021، 13:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوما رو که می بینیم بهتریم.

خود شیرین-_-

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - _sehun_ - 01-03-2021

(01-03-2021، 13:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 13:13)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ƤᴏᴏƁᴏи
به نام خدا
ارمی هستم یه معتاد!
گلوریا
دروغ میگه اسمش خدیجس
@Thyme

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - *VENUS* - 01-03-2021

(01-03-2021، 13:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 13:11)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسابی منتظر آخرالزمان و نجات نسل بشریتیا شیطون بلا.
پاره تیسنابنتیسابتنیاستنبایسمنبامسیایسبنمینستبنمیست

(01-03-2021، 13:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام جیگر طلا ^^
چطوری ؟
اپیزود جدیدو بالاخره گذاشتی ~.~
بله بله. چه طور بود؟
شوما رو که می بینیم بهتریم.

میدونی من به شدت مجذوب اون جزئیاتی میشم که بهشون اشاره میکنی
مخصوصا تو اپیزودای اول که هنوز قراره کرکترا شناخته بشن
اینجوری خیلی خوب میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد
این جزئیات واسه اپیزودای اول واقعا لازمه
ولی کم کم که داستان بیوفته رو دور میشه کمترشون کرد که روند داستان هم کند نشه ( اینو گفتم چون دیدم یکی راجب این قضیه انتقاد کرده بود )
و اینکه من مردم وقتی دیدم این دوتارو واسه جور شدن با هم انتخاب کردی تو این اپیزود چون اینا تا دیروز تو گ.ا داشتن دعوا میکردن lol

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - BIG-DARK - 01-03-2021

(01-03-2021، 13:15)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2021، 13:14)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی چرا برا تو اسما عوض نشده:|

عوض شده عکسا قدیمیه

اها

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - girl of chaos - 01-03-2021

بلاخره  بیلی آیلیش هم از اکسش رونمایی کرد  fishing

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 01-03-2021

(01-03-2021، 13:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نــــــــــⓐنسی"
@لــــــــــⓘلی
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
@"☆coииoя☆"
@ƤᴏᴏƁᴏи
به نام خدا
ارمی هستم یه معتاد!
گلوریا

چ غلطاع!

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - *Aɴѕel* - 01-03-2021

(01-03-2021، 13:20)girl of chaos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلاخره  بیلی آیلیش هم از اکسش رونمایی کرد  fishing

کجااا
کییییی
بببینممم
زتتیخثخثججهحقحبتعتقتقعخفخیخقححیخبتبیهت

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - girl of chaos - 01-03-2021

راستی سلام  cof

RE: ×گفت و گو آزاد نسخه ۴۱2× - Emmɑ - 01-03-2021

(01-03-2021، 13:19)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نام خدا
ارمی هستم یه معتاد!
گلوریا
دروغ میگه اسمش خدیجس
"Thyme"
نخیر من خدیجه نیستم قُمری جون