انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol (/showthread.php?tid=98625)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - -м α є ∂ є- - 30-03-2014

ولی من از پسرای شمالی بدم میادUndecided
البته به جز محمدا

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 30-03-2014

(30-03-2014، 10:54)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های^-^

رژی ^ـ^

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 30-03-2014

(30-03-2014، 10:59)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^.^
فاطی خعلی باحالی|:
کجا بودی اینهمه مدت؟؟؟/
سلوم(:
فدای شـومـا{:
هـمـه رو توضیح دادم که!|:

(30-03-2014، 10:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویییییییییییی فاطیییییی|: ؟! چ اتفاقاتی که برات نیوفتاده ^_^ ..

من که فلش خور بودم فقد -_-

دو روز بیمارستا دوروز خونه مامان بزرگ بعدش همش فلش ^_^ ..

امروز تولده ایمانه ^_^ .. !!

الهی بمیرم ): منم سیگار رو چشیدم خیلی باحاله خخخ ^_^ ..

شوهرتت بدننن!؟ O_O .. هیممم -_-

خیلی خُشگلن خیلی ^_^ ..
بـیـمـارستان واس چی؟-_-

آرع مـرده گـفـت اگکه بچه نبودی میگرفتمت-_-خخخخ

آیـسـان محمد خیلی عخش بود انقده کـاری و خوب بود خیلی ازش خوشم اومده بود

ولی مـتـاسفانه فقد یه مشکل داشت فقط عین بـز به آدم نیگا میکرد ماموت سیب زمینی بی رگ-_-

دریغ از یه کلمه حرف-_- باش میگفتم یه ذرت بده میاورد میداد دست مامانم-_-جلوی خونوادم یه نیم نگا هم نمیداخت بهم

میرفتیم ساحل با پسر داییام میدیدیمش بهشون دست میداد سلام میکرد به من محل سگ هم نمیداد دلم میخواست جفت پا برم تو حلقش-_-

ولی خـعـلـی خفن به آدم نیگا میکرد وویییی آیسان بیرون کافه روی یکی از تخت ها نشسته بودم یه پسره اومد کنارم نشست پررو گفت عجب هوایی و شروع کرد...

وویییی بعدش من بلند شدم ممد بهش گفت برو اونور آقـا ^_^خـر کیف شـدم^_^ بعدش پسره رفت دو تا غـول بـا خـودش آورد نزدیک بود ممد بدخت کتک بخوره):

عـزیـزم^_^ازش پرسیدن دختره چیکارته؟بعد ممد بهشون گفت ننمه خواهرمه دوست دخترمه هعییییییی چـقـد خـوش بـودم اونـجآ خیلی خوب بود(:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - Ƒαкє ѕмιƖє - 30-03-2014

(30-03-2014، 11:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارسال تو همين زمان به اين ايمان چيز خل ده هزارتومن دادم:|
اميدوارم از گلوش پايين نرفته باشه-__-

ایمان همین چیز دیه آره!؟ |: ..

تولدشه؟! ^_^

اَهورا من دومی نفر بودم که بهش تولدشو تبریک گفتم دیروز (:

دیروز روز خوبی بود حالا هروقت خواستی بیا پ.خ برات تعریف کنم که چی شُد ^_^ ..

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - ◄Iяαи► - 30-03-2014

من تو رو همیشه می بینم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - First Star - 30-03-2014

(30-03-2014، 11:08)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من از پسرای شمالی بدم میادUndecided
البته به جز محمدا

چراع |:

حیف نیستن ^ـ^

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - # αпGεʟ - 30-03-2014

من تهرانیمcrying

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - -м α є ∂ є- - 30-03-2014

(30-03-2014، 11:07)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 11:06)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارسال تو همين زمان به اين ايمان چيز خل ده هزارتومن دادم:|
اميدوارم از گلوش پايين نرفته باشه-__-
آواتارت تو حلقم!

موافقم
بالاخره یه حرف خوب زدی
Big GrinBig Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - Ƒαкє ѕмιƖє - 30-03-2014

(30-03-2014، 11:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منکه عکس داداشمو بزارم از حال میری..|:

خخ (: دستشو دیدم ^_^

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 100 lol - ツñ姆ÄrÄñツ - 30-03-2014

(30-03-2014، 11:07)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 10:52)ツñ姆ÄrÄñツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2014، 10:52)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم بکس ^ـ^

سلآمــــ-_-
سلام دخترخاله ^ـ^
خوبی؟
فــَ دآتــ(:

تو خوبی دخی خآله ؟؟ (*^_^*)