![]() |
|
[حجــــآب] - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: [حجــــآب] (/showthread.php?tid=213894) |
RE: [حجــــآب] - محمّد - 30-05-2018 (30-05-2018، 21:04)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من میخوام با دلایل منطقی به شما جواب بدم. من حرفی از تحریک نزدم. به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این عکس توجه کنید. نکاتی در مورد حجاب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این عکس. 1-نپوشیده شدن مچ ساق دست ها(فقط مج تا انگشتان میتوانند بیرون باشند) 2-استفاده از رنگ جیغ در مانتو 3-به احادیث ذکر شده در عکس اول توجه کنید(مانو آنقدر نازک هست که شلوارش رو نشون میده.) هر آدمی با دلایل منطقی قانع میشه؛ ولی قبول کردن دلایل برخلاف زندگی خود آم چیز سختیه. RE: [حجــــآب] - Miss.saly - 30-05-2018 (30-05-2018، 21:30)۸۸084۸۸۸۸4۱0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ببخشید ولی خیلی از پسرا تو تابستون با آستین کوتاه هستن اونا مشکل نداره ؟ بعد دخترا حتی دستشونم نباید دیده شه و لباسشون نازک نباشه ؟ RE: [حجــــآب] - محمّد - 30-05-2018 (30-05-2018، 21:37)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دخترا فقط میتونن مچ تا انگشتان دستشون رو بیرون باشه و همچنین نباید لباس نازک بپوشند اینو که من نمیگم حدث داریم. دین اسلام، هر کارى که مردان یا زنان را به گناه اندازد، حرام مى داند. پوشیدن لباس هاى تنگ و بدن نما، سخن گفتن با لحنى که دیگران را تحریک کند، پوشیدن لباس هایى که انسان را در جامعه انگش تنما م ىکند و انجام هر رفتارى که توجّه نامحرمان را به سوى انسان جلب کند حرام است و در تمام این موارد فرقى بین مردان و زنان نیست. لینک زیر را مطالعه کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لینک RE: [حجــــآب] - reihaneh_84_93 - 06-08-2018 (30-05-2018، 21:37)Miss.saly نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بهتر نیست به جای اینکه دیگران رو مقصر کنیم اول تغییر رو از خودمون شروع کنیم؟ اگه من هم یه آدم بی حجاب باشم و به شما بگم حجابت رو حفظ کن شما واقعا خندت نمیگیره؟نه واقعا خندت نمیگیره؟با خودت نمیگی خب تو اول خودت حجابت رو حفظ کن بعد به من حرف بزن؟ درضمن ما نمیگیم دستتون و کلاً بپوشونید ما میگیم تا جایی که اسلام به ما اجازه میده.کسی نگفته کلا از سر تا پایین خودتون رو بپوشونید بعد هم اینکه وقتی شما لباسای نازک یا مانتو شلوار نازک پاتون میکنید و اعضا و جوارهتون رو به چشم میزارید خب انتظار این رو هم نداشته باشید که کسی کاری به کارتون نداشته باشه و با خودتون نگید که خب پسرا نگاه نکنن.پسرا هم میگن خب دخترا اونجوری نگردن و اینجوری هردو مقصر واقع هستید.هردو به یک اندازه (07-03-2015، 13:25)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این هم درسته چون هرکسی لیاقت چادر حضرت زهرا رو نداره RE: [حجــــآب] - Thyme - 05-05-2019 حجاب یکی از سخت ترین احکام اسلامه مخصوصا برای یک زن ... که تمام ذاتش زیبایی و نمایش این زیباییه .. برای استدلال و راضی کردن یک نفر مبنی بر اینکه حجاب رو بپذیره اطلاعات و زمان بسیار زیادی رو میطلبه .. بنابراین بحثایی ک بیشتر شکل دعوا به خودش میگیره فقط نفرت و فاصله ی بین دو طرف رو بیشتر میکنه .. RE: [حجــــآب] - ابراهیم هادی - 09-08-2019 (05-05-2019، 13:45)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمایش این زیبایی؟ا نمایش یعنی چی؟ زیبایی فقط اون مورد ها نیست ها. این سخت قبول کردن برای اصل حکم نیست موارد دیگه هم تاثیر دارند. آدما هم مثل هم نیستند برای دانستن بعضی چیز ها باید صبور بود افرادی که با اون ها بحث میکنید ظرفیت های متفاوتی دارند وزود قضاوت نکردن و دقیق بودن بسیار مهمه RE: [حجــــآب] - red_Queen - 10-08-2019 من با اینکه پایبند چادر نیستم ولی تاحلا مانتوی کوتاه نپوشیدم همیشه مانتو های بلند می پوشم ولی انقد دختر هایی دیدم که با داشتن تیپ کاملا پوشیده کارهای ناپسند انجام میدن بیشتر سعی میکنم با همین تیپ رفتار خانومانه ای داشته باشم RE: [حجــــآب] - ابراهیم هادی - 10-08-2019 (10-08-2019، 0:07)*نفس* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینا رو باید از هم جدا کرد و دقیق دید عالمی هم ریا کار بشن ارزش اصل موضوع کم نمیشه یه دسته از دکتر ها اشتباه کنن و باعث خسارت بشن کسی نمی گه دکترا ارزش ندارن صف هم می بندن برا معاینه
RE: [حجــــآب] - Open world - 10-08-2019 از نظر من همه میتوانند در حجاب آزادانه تصمیم گیرند ما نباید به خاطر فکر مردم زندگی خود را تمام کنیم! RE: [حجــــآب] - محمّد - 10-08-2019 (10-08-2019، 11:39)Open world نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این عقیده درستی هست که ادم برای خودش میتواند تصمیم بگیرد؛ ولی تا وقتی که صرفا برای خودش باشد. برای مثال شما با یک هدفون در یک جمع موسیقی نامناسب گوش میکنید که به دیگران آزارش نمیرسد و هیچکس هم چیزی نمیگوید؛ ولی اگر با یک اسپیکر گوش کنید دیگران حق اعتراض دارند. چراکه باعث ازار انها میشوید حجاب هم دقیقا مثل این قضیه هست وقتی شما حجاب خودتون رو رعایت نمیکنید هم زیبایی خود را در برابر افراد هوسران به حراج میگذارید و هم دیگران را به گناه میاندازید. به یقین حجاب فقط به نفع مردان نیست(چون اکثرا وقتی بحث حجاب میشه میگن:من نمیتونم بخواطر چند فرد مریض راحتی را از خودم بگیرم-البته ایشان درک درستی از راحتی ندارند که این حرف را میزنند.-) و همچنین شما هیچوقت نمیتونید بگین نظر من اینه چون مسئله حجاب رو نه من ایجاد کردم و نه پیامبر بلکه خداوند متعال حجاب رو واجب کردن. آیا واقعا شما فکر میکنید که حجاب به خواطر دیگران هست؟ اگه به این مسئله از این زاویه نگاه کنید که من بخواطر اطاعت از دستور خالقم حجابم رو رعایت میکنم این قضیه رو برای شما شیرین میکنه. |