انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - wushu - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:44)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:36)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سقوط می‌کنه ولی نه برای ما برای بچه هامون
دیدی طرفدارا رو که
خون جلو چشم ملتو گرفته . دیگه یا جای ماست یا اونا
الان حتی از هفته قبلم بدتره
خودم هفته قبل اینطوری بودم که Meh 
الان دیگه نه! قشنگ دیگه داستان و وضعیت رو شده
9 روزه هم که اینترنتو قطع کردن بینا و موسی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:43)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشناسمت ن؟
@امیر2

منم همچین حسی نسبت بهت دارم
چقد جالب، ینی قبلا با هم دوست بودیم؟  Smile

فک کنم چت داشتیم
عا فک کنم تو یه دوره جنسیتم برات سوال بود((:
ایدیمsh99بود

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:45)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:42)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به پسر عموت بگو بدردش نمیخوره .
میگفت بیا تهران برنامه کنیم . 

دوست دحتر پسر عموی دوست پسرمه
همونی ک‌i8 داشت
بچه خیلی مهمون نوازه((((:

خاله خاله
با این توصیفاتت
مهمون جدید نمیخوان؟ (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:45)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون

تولدت مبارک جوون
امیدوارم کادوی تولدت همونی باشه که آرزوی همست ((:

خیلی ممنونم
آرزوی خودمم موقع فوت کردن شمع همون بود(((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:44)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:42)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی من مطمئنم قبلا باهم اینترکشن داشتیم ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد کدوم امیری
اثرات زندگی ناسالمه ((:
SmoOok . Alone boy ایدی های قبلیم بوده . 
سری اخرم ایدینو دادی بهم . بیشتر از یک سال تو گروه تلگرامی فلشم بودی . هنوز شماره و ایدی تلگرامتو دارم داشی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:37)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
دوست دارم بدونم
کسی چندین سال بعد
اگه اینجا وجود داشت البته
بیاد ببینه یه تایپکی هست
با عنوان ارسال پیامک ممکن شد
چه فکری می کنه

پ.ن:تشکر بابت موضوع هایی که میزنی^^

هیچ چیز معلوم نیست
شاید چند سال بعد اینجا دیگه وجود نداشته باشه
شایدم باشه ولی مثل وضعیت نرمال اینترنت خلوت باشه و کاربری نداشته باشه
ولی خب چیزی که معلومه اینه که اگه یکی دید یادش میاد آغاز سال 2026 تو ایران چه اتفاقاتی افتاد .....

پی نوشت : خواهش میکنم Heart

آره احتمالا خلوت بشه
ولی آخرش یه جورایی شلوغ میشه
بمونه یادگاری پس(:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

یاد ندارم شب تولدم چیزی آرزو کرده باشم و اون چیز نشه
پس اینسری هم میشه((((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:45)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونی ک‌i8 داشت
بله در جریانم .‌شمارشم داد بهم که اومدم بهش سر بزنم 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - wushu - 17-01-2026

همونی ک‌i8 داشت
این نسبت فامیلی که داری توصیف میکنی از معادله شرودینگر هم سخت تره سلطان

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ممنونم
آرزوی خودمم موقع فوت کردن شمع همون بود(((=
خب پس امیدوار باشیم همه ((:
(17-01-2026، 0:46)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SmoOok . Alone boy ایدی های قبلیم بوده . 
سری اخرم ایدینو دادی بهم . بیشتر از یک سال تو گروه تلگرامی فلشم بودی . هنوز شماره و ایدی تلگرامتو دارم داشی

امیر صابون؟ امیر شمال؟
خودتی؟! (((: