![]() |
نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(شروع فصل دوم ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(شروع فصل دوم ) (/showthread.php?tid=44417) |
RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - ✘Nina✘ - 23-08-2015 (23-08-2015، 18:48)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اها (23-08-2015، 18:48)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. يا شما ها فرستاىيى يا وي تنها كسایی که قبلا اونجا بودید شما هایی چون تو نامه نوشته برگشتیم(یعنی قبلا اونجا بودن) RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 23-08-2015 جالبه خوب تونستم ذهنتون رو ب بازی بگیریم و هدفم تو بخش اخر همین بود .. ما برگشتیم صرفا ب این معنی نیست ک قبلا تو اکادمی بودن .. شاید فقط ی تهدید بوده .. به هر حال تو قسمتای اینده میفهمید (: RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - ✘Nina✘ - 23-08-2015 و یه چیز دیگه معلم ها رو هم تو گروه ها ببر به عنوان سرپرست اینطوری یه رقابت خاص تری شروع میشه (مثلا نفس تو یه گروه و غزل یکی دیگه ![]() اینطوری هم گروه ها حالت سر خودی پیدا نمیکنن هم پشتیبان میتونن داشته باشن ![]() RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - ḲℑℳℐÅ - 23-08-2015 اهورا؟ فقط شخصیتای اصلی داستان عکس دارن؟ اگه اینطوریم باشه خب مام جز شخصیتای اصلیم دیگه... ![]() RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - Apathetic - 23-08-2015 (23-08-2015، 18:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ساکت ! -_- داستانُ لو نده .. اینجوری جذابیتش از بین میره .. اصن دوستان من وامیر چن تا از دانش اموزای شیطون اکادمی این نامه رو فرستادیم که یکم استاد ها رو بترسونیم .. ! ![]() پس بیخیال .. رُزی خیلی شخصیت جذابی رو برای خودش برداشته ! @exanimate میدونم فعلا اول داستانه و باید صبوری کرد ولی خب من شخصا اصولا ادم صبوری نیستم .. + تابستون داره تموم میشه :rum: سال تحصیلی اهورا باید تند تر بیای ها ! (23-08-2015، 17:58)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.احسان تویی ؟ هوووومممم ._. خوشبختم ! :-) آره افرین حرف راستو از احسان بشنو ! گروه ما انقدر قویه که با 3 نفر هم کارش را میفته .. ایسان رو خودم میشناسم . دوستای صمیمی بودیم ._. هنوزم هستیم البته اگه منو یادش باشه :| ایسان کجایی خاهرم ؟! ببین شادی اومده ^_^ RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - omidkaqaz - 23-08-2015 (23-08-2015، 18:36)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دانشجو در اکادمی زیاده ولی ما اصلی هستیم قسمت بعد کی مینویسی؟ RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - Berserk - 23-08-2015 (23-08-2015، 18:22)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شخصیتم ب این خوبی ^_^ آخی حسودیت شد خودت فقط ی دونه گیرت اومده ![]() تازه اونم عاشق یکی دیگه بوده قبل تو D: (23-08-2015، 17:58)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم اون اژدها نیستو اژدره :| بعدشم چ ربطی داره اژدها قوی تره :| شما مورچه هم باشی فکرت از حریفت بهتر باشه گودزیلا رو هم میتونی شکست بدی :| تازشم این فقط ی اسمه .--. + اهورا اگه خواستی برا گروها ی معلم بزاری منو برا مار بزار ._. RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - Mr.Robot - 23-08-2015 الان من باید تو صحنه ای اخر میبودم وقتی تو نامه نوشته بود ما برگشتیم !!!!!!!!!!!!!! میرفتم بیرون داد میزدم BK !!!!!!!!!!!!!!!!!! =)))))) RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - ✘Nina✘ - 23-08-2015 omidcr7 نوشته است:هر گروه 2 مربی و سر پرست داشته باشه×...Icy Girl...× نوشته است:اوهوم اول قرعه کشی کن بعد بزار و فک نکنم یه مربی کافی باشه مربیطیاده (فک کنم 8 تا بشیم ) esiesi نوشته است:×...Icy Girl...× نوشته است:اوهوم اول قرعه کشی کن بعد بزار و فک نکنم یه مربی کافی باشه مربیطیاده (فک کنم 8 تا بشیم ) اولا این هری پاتر نیست هی هری هری میکنید اون موقع باید بگیم چرا قرص ضد افتاب میخورن چون تا حالا وجود نداشته در ضمن من نگفتم با معلمشون بگن بخندن گفتم هم گروه بشن مگه تو مدرسه شما معلما زنگ تفریح با شما میگردن معلم هم لولو خرخره نیست خجالت بکش فقط احترام معلم ها رو دارن دوم اگه قرار به اینه که بهترین خون اشام ها سرپرست بشن قبل تو صابر و نفس و غزل و. رزی هم هست ![]() RE: نـقد دآستـان آکادمـی ومپـایرز(گروه بندی انجام شد صفحه اول) - Apathetic - 23-08-2015 دوستان ، این اکادمی ومپایرزه ، نه هری پاتر ! قرار نیس هر اتفاقی تو هری پاتر افتاده اینجام بیفته .. من شخصاً با انتخاب سرگروه مخالفم . دلایل خاصی هم دارم : 1- باعث بحث بین کاربرا میشه خب مسلما هر کسی دلش میخواد سرگروه باشه ! 2- داستان دیگه اسکی از هری پاتر میشه .. (23-08-2015، 21:41)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اعتماد به سقف رو برم :| ![]() میگم چیز دیگه ای نمیخوای شما ؟ چه قدر هم با اطمینان نظر میدن بعضیا ._. :|||||||||||||| |