انجمن های تخصصی  فلش خور
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } (/showthread.php?tid=72989)

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - Wєιяɗ - 11-12-2013

(11-12-2013، 20:35)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم مهتاب ببین بابیت میخواد بهم خیانت کنهcrying

شیوایادت نمیاد همین چندصحفه قبل منو نازیو 0خواستگاری کردی!اصن تقصیر توئه زندگیه منو شوورمو نابود کردیـــــــDodgyBig Grin
تو اعصابتو خرد نکن مامی جونم
Heart

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - τοxικ - 11-12-2013

(11-12-2013، 20:39)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 20:38)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 20:35)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ميخوام هفتاد سال با اين منتا مدير نشمAngel

الان مطمئن شدم هنوز بچه ای !!!!!!!!!!!Angel

همه اين تو خانوم دكتر نيستن!!
ابجي

منظور گلم؟
منظور خاصي نداشتم

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - ÐeaÐ GiЯl - 11-12-2013

نگـوری مشـآور کـمیآب ایـن زن منـو درس کـن کهـ خیـآنتــ نکنـع .. :|

(11-12-2013، 20:41)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شووری کمربندتو جلو مَردُم در نیار زشته شلوارت میفته-____-
نـع اینکهـ تـو شلـوارمهـ

اون یکـی (:

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - ICe Angele - 11-12-2013

(11-12-2013، 20:41)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 20:35)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوایادت نمیاد همین چندصحفه قبل منو نازیو 0خواستگاری کردی!اصن تقصیر توئه زندگیه منو شوورمو نابود کردیـــــــDodgyBig Grin
Heart

دخمل گلم♥
بابیت دستو بزن پیدا کرده میخواد منو بزنه-______-

(11-12-2013، 20:44)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 20:41)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart

دخمل گلم♥

مگه من مردم نمیذارم نمیذارم

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - Mïņ̃†êR - 11-12-2013

نگار تو اینجایی؟بی ادب چرا نمیگی ک اینجایی؟ینی اگ من سدات نمیکردم نمیگفتی ک اینجایی؟DodgyBig Grin

گلیو نازی بیاید بغلم گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 130

(11-12-2013، 20:42)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 20:41)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـع اینکهـ تـو شلـوارمهـ

اون یکـی (:

ترسیدم گفتم یه وخت جو گیر میشی اینو درمیاری آبرومونو میبری(:

RE: گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } - ÐeaÐ GiЯl - 11-12-2013

مـن بچهـ هـآمو نمیشنـآسم فقـد تـآرا دخـدر گلـمهـ .. -__-

(11-12-2013، 20:45)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 20:42)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـع اینکهـ تـو شلـوارمهـ

اون یکـی (:

ترسیدم گفتم یه وخت جو گیر میشی اینو درمیاری آبرومونو میبری(:
عـوضــی (((((((((:

تو الــآن نگـرآن ایـن بـآش کهـ قـرآره کتـک بخـوری (:

بابی بسه دگ
حیا کن حیا کن
مامیه منو رها کن:|
دست بزن نداشی
بسه برین با خوبی و خوشی زندگی کنین
تکلیف منو ستاره و تارا چی پ ؟
:|
بسه دگ

(11-12-2013، 20:45)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-12-2013، 20:44)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart

دخمل گلم♥

مگه من مردم نمیذارم نمیذارم
چه دختر ماهی دارم^_^
اصن به داشتن چنین دختری افتخار میکنم^_^

(11-12-2013، 20:45)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگار تو اینجایی؟بی ادب چرا نمیگی ک اینجایی؟ینی اگ من سدات نمیکردم نمیگفتی ک اینجایی؟DodgyBig Grin

گلیو نازی بیاید بغلم گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } 130

سیبیلاتو کوتاه کن-__-