انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت (/showthread.php?tid=81892)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - T A R A - 07-02-2014

(07-02-2014، 13:58)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر پیازی؟ تا تهش ؟ یا خودشی؟

تــو لازم نـی دم در بــیاری |:

(07-02-2014، 14:00)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا چیز میخوای؟
فرق من و تو اینه تو چیز نداری و من من تو رو از لیست چیز دارا خط زدم تو که مدیریتم چیزی تو اگه اینجور چیزی بعد چیز دیگه چیه ؟ گیرم یکی حالا بین ما چیز خورده ....

!! |:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 07-02-2014

واع!هـمـه میخوان تـاراع رو بخورن|:

آرام بـاشـیـد عزیزانم|:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - ensi - 07-02-2014

سینا چرا انقدر گفت گو قر قاطی شده

تارا مدرک متبری داری بگو
حتما ی دلیلی داره تارا این حرف رو میزنه

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ξrιc logιc - 07-02-2014

(07-02-2014، 14:00)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 13:58)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 13:55)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
سینا
عرفان
من خوبم میدونم تو هم خوبی
تارا واسه ی خودش ی چیزی گفته

(07-02-2014، 13:57)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 13:55)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 13:54)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

!!|:

تقصره توهه دیگه همش شایعه میپرونی Dodgy

درست صحبت کن تو هم نه شما
به شما این فوضولیا نیومده

اگه نیومده بورو کاغذ مداد بردار شاخو بکش

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - RedSparrow - 07-02-2014

(07-02-2014، 14:00)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا چیز میخوای؟
فرق من و تو اینه تو چیز نداری و من من تو رو از لیست چیز دارا خط زدم تو که مدیریتم چیزی تو اگه اینجور چیزی بعد چیز دیگه چیه ؟ گیرم یکی حالا بین ما چیز خورده ....

O _o

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Ξrιc logιc - 07-02-2014

تارا تو یه جورایی ما رو چیز فرض کردی یه چیزایی بهت بگم واسه سرگرمی

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - Adl!g+ - 07-02-2014

(07-02-2014، 14:02)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 14:00)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 13:55)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
سینا
عرفان
من خوبم میدونم تو هم خوبی
تارا واسه ی خودش ی چیزی گفته

(07-02-2014، 13:57)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-02-2014، 13:55)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصره توهه دیگه همش شایعه میپرونی Dodgy

درست صحبت کن تو هم نه شما
به شما این فوضولیا نیومده

اگه نیومده بورو کاغذ مداد بردار شاخو بکش
بی احترامی نکن

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - dj sina - 07-02-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام خصوصی به صابر

هرکس شکایتی داره کلیک کنه

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی هــــــــفـــــــتــــــــاد و هشت - RedSparrow - 07-02-2014

(07-02-2014، 14:04)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا تو یه جورایی ما رو چیز فرض کردی یه چیزایی بهت بگم واسه سرگرمی

پسر هنگیدی

ی ریست کن :|

(07-02-2014، 14:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واع!هـمـه میخوان تـاراع رو بخورن|:

آرام بـاشـیـد عزیزانم|:

این میخواد مارو بخوره این مارو چیز فرض کرده