انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 (/showthread.php?tid=251160)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - هلی - 23-12-2015

(23-12-2015، 20:25)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2015، 20:23)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلووووووووووم...

سلام عزیزم
خوبی ؟
امروز خوب بود ؟(:
اومدم بهت اس بدم شارژم تموم شد(._.*)

مرسی عزیزم...
بد نبود...مخملو دیدم....نمیدونم چ مریضی گرفته ...ولی همه ازش حرف میزنن مخصوصا اینکه تو همه درسا افت کرده ب شدددددددددت....=(((((
شب هم ب خاطر اینکه مریض بود نیومد...کلاس اول اومد..اما کلاس دوم نیومد.....یکی دوماهی هس ک اینجوریه....
..
دارم از خستگی میمیرم...اخه از س 8 صب رفتم کلاس و کتابخونه تا نیم ساعت پیش ک برگشتم خونه....

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - ḲℑℳℐÅ - 23-12-2015

بای .-.

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - sober - 23-12-2015

(23-12-2015، 20:29)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2015، 20:25)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2015، 20:23)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلووووووووووم...

سلام عزیزم
خوبی ؟
امروز خوب بود ؟(:

مرسی عزیزم...
بد نبود...مخملو دیدم....نمیدونم چ مریضی گرفته ...ولی همه ازش حرف میزنن مخصوصا اینکه تو همه درسا افت کرده ب شدددددددددت....=(((((
شب هم ب خاطر اینکه مریض بود نیومد...کلاس اول اومد..اما کلاس دوم نیومد.....یکی دوماهی هس ک اینجوریه....
..
دارم از خستگی میمیرم...اخه از س 8 صب رفتم کلاس و کتابخونه تا نیم ساعت پیش ک برگشتم خونه....
به به خسته نباشی گلم^_^
انشالله نتیجه شو می بینی(:

(23-12-2015، 20:31)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای .-.

سلام کیمی بانو(:

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - [ niki ] - 23-12-2015

هالو ._.*

(23-12-2015، 20:32)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2015، 20:29)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلووووووووووم...

سلام عزیزم
خوبی ؟
امروز خوب بود ؟(:

مرسی عزیزم...
..
به به خسته نباشی گلم^_^

(23-12-2015، 20:31)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای .-.

سلام کیمی بانو(:
نتیجش دیگه مهم نیس..من انقد تلاشمم ب خاطر مخمل بود ک بهش برسم از نظر درسی...اخه نامبر وان کلاسه...ولی الان معلوم نیس چ غلطی می کنه.....اخیییییییییی....
ینی چشه؟همش هم سرفه میکنه تو کلاسا...

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 282 - ÆҐÆŠĦ - 23-12-2015

ما شديم يه جم لش همخونه._.

(23-12-2015، 20:34)| nikooli | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هالو ._.*

سلوووم

(23-12-2015، 20:34)| nikooli | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هالو ._.*

سلام نیکی(:

(23-12-2015، 20:36)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما شديم يه جم لش همخونه._.

بهههههه اقا ارش.......
بالاخره شما اواتارتو عوض کردی؟
خدا رو شکر.......
=))))))))

(23-12-2015، 20:35)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-12-2015، 20:32)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلووووووووووم...

سلام عزیزم
خوبی ؟
امروز خوب بود ؟(:

مرسی عزیزم...
..
به به خسته نباشی گلم^_^

بای .-.

سلام کیمی بانو(:
نتیجش دیگه مهم نیس..من انقد تلاشمم ب خاطر مخمل بود ک بهش برسم از نظر درسی...اخه نامبر وان کلاسه...ولی الان معلوم نیس چ غلطی می کنه.....اخیییییییییی....
ینی چشه؟همش هم سرفه میکنه تو کلاسا...

بیچاره (._.*)
از فردا میرم کتابخونه(:
یکشنبه امتحان دارم-_-