انجمن های تخصصی  فلش خور
| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | (/showthread.php?tid=257675)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - sober - 27-05-2016

(27-05-2016، 21:26)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 21:24)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 21:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 21:19)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 21:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن انسانیم تفننی دارم ژنتیک میخونم :|
من انسانی بودم ولی منو دارم بزنن تفننی و برای پرکردن اوقات فراغت هم ژنتیک نمی خونم
شرمنده ولی اصلا دوست ندارم._.
موفق باشی عزیز(:
تجربیم :|
سخته مسئله هاش وگرنه بقیش خوبه ..

قبولی تو کنکورش هرسال داره سخت تر میشه
سال۹۴که کنکور دادم یه کارشناسی تو تلویزیون می گفت شانس قبولی توش چهل درصده._.
مال ما هم کنکورمون خیلی سخت بود انصافا
ولی شانس قبولی توش بیشتر بود
فکر کنم هشتاد درصد
ولی ریاضی صد در صد بود
نامردا-.-*
در حدی هستم ک قبول شم :|
کارنامه هارو بررسی کنی خیلی کار شاخی نکردن ..
رتبه برترارو نمیگم آ ! فلن بقیه رو منظورمه ..
همه رو 50 بزنی بین 1000 تا 2000 میاری ک راحت داروسازی دانشگاه تهران قبولی !

انشالله(:
مهم خوندنه وگرنه قبولی کار سختی نیس
اینکه چه جوری بخونی مهمه
داروسازی میخوای؟
راسی من فاطیمام
خوشبختم از آشناییت(:

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Ar.m - 28-05-2016

(27-05-2016، 19:46)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 18:17)Ar.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 17:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 14:50)Ar.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2016، 14:37)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درس ؟ (:

فلن .

سارا عشقه من*-*
مگه توهم میای اینجا ؟ ((:
ب خاطر ى مسايلى سر ميزنم ديگ(:
چ خبرا؟خوبى؟
بخاطر من ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | 131 =))
 خوبم .. تو خوبی ؟ خیلی وخته ندیدمت ..

(((:
بد نيستم
فروزن پوکيد و نديدمت منم ديگ._.

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Faust - 28-05-2016

من چقدر زود بیدار شدم برم بخوابم B-)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - -Demoniac- - 28-05-2016

بالاخره گندمو زدم ..:|
اصلا نتونستم تقلب کنم -_-*

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Apathetic - 28-05-2016

اکولی پکولی پخوری اکوری ●_•

(28-05-2016، 9:22)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اکولی پکولی پخوری اکوری ●_•
:|||||
من که نفهمیدم چی گفتی ..! :|
سلام (:

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Apathetic - 28-05-2016

چیزی نگفتم :|
بیشتر بیان احساسات بود ..
سلام .

اوه بله بله -_-*
بیان احساسات ...!
حالا چه احساسی داشتی ?!?:|