انجمن های تخصصی  فلش خور
پیشنهادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیشنهادات (/showthread.php?tid=22)

RE: پیشنهادات - ღSηow Princessღ - 31-03-2014

(31-03-2014، 23:45)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشنهاد من چی شد؟

شما با پیامـ دادن به شخص مورد نظر میتونید بفهمید که تو لیست سیاه اون کاربر هستید یانـه..!

RE: پیشنهادات - ツClas$i☪ J☯ ツ - 01-04-2014

(31-03-2014، 23:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 23:45)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشنهاد من چی شد؟

شما با پیامـ دادن به شخص مورد نظر میتونید بفهمید که تو لیست سیاه اون کاربر هستید یانـه..!

اخه شاید یکی ندونسته این کارو کرده باشع و ما نشناسیمش و نباید دونه دونه به همه پیام بدیم تا بفهمیمم
تازه اینجوری هم درد سرش خیلی زیاد ...
نمیشه؟

RE: پیشنهادات - bahare_021 - 01-04-2014

(01-04-2014، 11:10)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2014، 23:59)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشنهاد من چی شد؟

اخه شاید یکی ندونسته این کارو کرده باشع و ما نشناسیمش و نباید دونه دونه به همه پیام بدیم تا بفهمیمم
تازه اینجوری هم درد سرش خیلی زیاد ...
نمیشه؟

پیشنهاد جالبیه ولی هیچ کاربردی نداره!
اول اینکه کسی ندونسته کسیو تو لیست سیاهش نمیذاره
دوم اینکه شما اگه میخای بدونی تو لیست سیاه شخص خاصی هستی یا نه، میتونی براش پیام بفرستی اگه بودیم فقط خودت میفهمی ، شما به همه که شک نداری فقط یه تعداد محدودین که امکان داره تو لیست سیاهشون باشیp345
سوم اینکه خیلیها پیشنهادهای بهتر از خیلی وقت پیش دادن اینطوری پیگیرش نبودنcof

RE: پیشنهادات - محمد26 - 05-04-2014

پیشنهاد من این است تنوع بازی ها را زیاد کنید

RE: پیشنهادات - ♥CRAZY G!RL♥ - 05-04-2014

(05-04-2014، 13:53)محمد26 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشنهاد من این است تنوع بازی ها را زیاد کنید

نظر خوبیه موافقم

RE: پیشنهادات - ✖ ̶̶ℬ̶̶Å̶̶Ð̶̶ ̶̶Ш̶̶ϴ̶̶Ḻ̶̶ℱ̶̶ ✖ - 07-04-2014

بابا ی چت باکس بزارین دیگه:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool: 

RE: پیشنهادات - ♥CRAZY G!RL♥ - 07-04-2014

(07-04-2014، 12:34)The Matrix نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا ی چت باکس بزارین دیگه:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool: 

گفتگو آزاد هست.برا این انجمن نمیشه چون کاربر زیاده

RE: پیشنهادات - ✖ ̶̶ℬ̶̶Å̶̶Ð̶̶ ̶̶Ш̶̶ϴ̶̶Ḻ̶̶ℱ̶̶ ✖ - 07-04-2014

AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryبزار

RE: پیشنهادات - MOHSENEBRAHIMI - 07-04-2014

چت روم برای انجمن هیچ خرجی نداره.

خوب هم هست ولی با تعداد کاربران فلشخور کنترلش غیر ممکنه.

برای فلشخور گفتگو گزینه بهتری هست.

RE: پیشنهادات - ♥CRAZY G!RL♥ - 07-04-2014

(07-04-2014، 13:00)The Matrix نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryبزار

نمی شه دیگه