انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 (/showthread.php?tid=298055)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - THEDARKNESS - 13-08-2021

(13-08-2021، 0:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 0:48)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا احتمال ۹۰ درصد.

به 100 درصد تغییرش بده

به ۵۰ کاهش یافت .^_____^.
نمیتونم باید بببینم چی میشه جو میشه همه چی یا نه.
+
برات معرفی شخصیت میخوام بزارم اینارو بگو. واقعی باشه یا نه مهن نیست خیالیم بود عیب نداره برای تو و تینا اول معرفی شخصیت بزارم بعد بقیه مشتاق شن بخوان.
قد.وزن. سایز پا. زنگ مو. زنگ چشم. وضعیت بدنی چاق یا لاغر .(مثلا تینا گفت کمر باریک) خصوصیات اخلاقی؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - shghyegh - 13-08-2021

(13-08-2021، 0:53)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 0:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عب نداره بدمونم خوبه  Cool  Big Grin

نقش من قشنگه؟ :ngh:
اهوم، ما معمولیا همچیمون خوبه Big Grin

ایزی ایزی تامام تاماااام Cool Big Grin

(13-08-2021، 0:50)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 0:47)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بد گفتم/=
من تعریفم بلد نیستم
فقط همون گند زدن5

(13-08-2021، 0:48)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا احتمال ۹۰ درصد.

خیر

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - سهَ‌ند - 13-08-2021

(13-08-2021، 0:49)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 0:47)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی دو تا تفنگ بهم میدی؟

نه اگه موافقی بگو اعمال کنم. داستانو اسپویل نمیکنم ها

آره خوبه

(13-08-2021، 0:54)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر

چلا :ngh:

(13-08-2021، 0:55)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 0:54)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر

چلا  :ngh:

همینطوری . حالا بزار بنویسم ببینم چی میشه

(13-08-2021، 0:56)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 0:55)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چلا  :ngh:

همینطوری . حالا بزار بنویسم ببینم چی میشه

من قهلم

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - *Aɴѕel* - 13-08-2021

(13-08-2021، 0:53)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 0:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به 100 درصد تغییرش بده

+
برات معرفی شخصیت میخوام بزارم اینارو بگو. واقعی باشه یا نه مهن نیست خیالیم بود عیب نداره برای تو و تینا اول معرفی شخصیت بزارم بعد بقیه مشتاق شن بخوان.
قد.وزن. سایز پا. زنگ مو. زنگ چشم. وضعیت بدنی چاق یا لاغر .(مثلا تینا گفت کمر باریک) خصوصیات اخلاقی؟

پ.خ میکنم

(13-08-2021، 0:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 0:53)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

پ.خ میکنم
باشه.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - βάરãɲ - 13-08-2021

نبض عاشقانه هایم را بگیر
ببین چقدر..
ط
ط
ط
میزند..♡