انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 (/showthread.php?tid=261870)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 - *terme* - 26-08-2016

(26-08-2016، 12:49)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا دیگه درست نمیشه 

اول سلام بعدشم بگم والا من اینجارو دیدم ذوق کردم!!!!!! اینجا خیلی بتره نسبت ب جاهای دیگه!!!!!

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 - Aiden Pearce - 26-08-2016

ترمه جان شما تازه اومدی برات خوبه 
پارسال هر دو روز یهنسخه میزدن
الان هر دوهفته 
پریسال هر روز یه نسخه میزدن 
خلوته خلوته ابنجا

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 - an idiot - 26-08-2016

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
an idiot ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
eɴιɢмαтιc

من و عشقم ._.*

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 - eɴιɢмαтιc - 26-08-2016

بياين  :hiccp: 

@an idiot
@Ƒalleη

(26-08-2016، 14:41)an idiot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
an idiot ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
eɴιɢмαтιc

من و عشقم ._.*
يهوويي .-.

اَهه تو تگ نشدي ._.

هووو ^_^ 

اين كره خر اين يكي نيسش :|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 - Medusa - 26-08-2016

(26-08-2016، 14:41)an idiot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

eɴιɢмαтιc

من و عشقم ._.*

منو پاک کردی ؟ :| -_-

نقل قول: بياين  « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 133 

@an idiot
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Ƒalleη
سلام ! :hiccp:

(26-08-2016، 14:45)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

eɴιɢмαтιc

من و عشقم ._.*

نه تورو مرورگرا کلا پاک میکنن ._.

قبلا یکی از مدیرا اینجوری بود بن دائم شد ._.

فک کنم مسریه از من دورشو Confused

____

+ رها بیشور تو باز اینو خبر کردی اره ؟ -___-

بزا سال دیگه یه پدری ازت درآرم -___-

خیانتکار -__-

شارژ ندارم :| 

ميمونيم تا قطره اخر شارژ :|||| 

اگه خاموش شد نَمُردمـ .. در جريان باشين  cof

(26-08-2016، 14:48)eɴιɢмαтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شارژ ندارم :| 

ميمونيم تا قطره اخر شارژ :|||| 

اگه خاموش شد نَمُردمـ .. در جريان باشين  cof

ن میدونیم ما ازاین شانسا نداریم =|

(26-08-2016، 14:45)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بياين  « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 133 

@an idiot
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Ƒalleη
سلام ! :hiccp:

روزي صد بار سلام ميكنيم  :hiccp:

(26-08-2016، 14:48)an idiot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

eɴιɢмαтιc

من و عشقم ._.*

نه تورو مرورگرا کلا پاک میکنن ._.

فک کنم مسریه از من دورشو Confused

____

+ رها بیشور تو باز اینو خبر کردی اره ؟ -___-

بزا سال دیگه یه پدری ازت درآرم -___-

خیانتکار -__-

اره تا چشت دراد -_-

سال ديگ بلاكت ميكنم :> ^_^

لي لي لي :|

ها تا حلوا تو رو نخورم .. تكىن نميخىرم -_-

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 - Medusa - 26-08-2016

نقل قول: روزي صد بار سلام ميكنيم  « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 133
نه من معمولا سلام نکرده میرم سر اصل مطلب :hiccp:

نقل قول: نه تورو مرورگرا کلا پاک میکنن ._.

فک کنم مسریه از من دورشو « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 294 133 

یو آر سو نمک 14k :|