انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ (/showthread.php?tid=292665)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - Prometheus - 08-01-2021

(08-01-2021، 22:45)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:42)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه قلبم تپش گرفت :/ چقد جوونای ما پای این جنمله خودزنی کردن /:

اره حاجی. اون روز رفیقم بدون سانسورشو گوش کرد.. بعدش شروع کرد به خوردن افراطی آستامینوفن و اور دوز کرد Bf1

اخ....میگن بدون سانسورش رو کلا از تو اینترنت حذف کردن! تاثیرش از نهنگ ابی بیشتر بوده...خود من میخواستم خودکشی کنم .-.

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - _ƇRAƵƳ_ - 08-01-2021

(08-01-2021، 22:45)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:43)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/
این:/
بی تر ادب:/ کودکان من مظلوم اند:/
چرا میتونه:/ روحرف من حرف نزن:/

اونن/:
کودکان من مظلوم تر/:
عا باش بفرس/:
خر:/
کودکان من مظلوم تررررررررررررررررررر
باشد:/

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 08-01-2021

مادی بلاگفا قاط زده شاید بروز کنن شاید حذف Sad
کاش حذف نکنن

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - ᗩᐯᗩ⁷ - 08-01-2021

موگم... اینجا اوتاکو داریم عایا ؟؟ یا فقط منه بخبخم؟ &^^^^&

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - _sehun_ - 08-01-2021

(08-01-2021، 22:50)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:45)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونن/:
کودکان من مظلوم تر/:
عا باش بفرس/:

گاو/:
من مظلوم تررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
/:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - م‍حمّد - 08-01-2021

(08-01-2021، 22:48)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:43)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا امتحان جامعه شناسی داریم. از اونجایی که از اول سال یه کلمه هم نخونده بودم تصمیم گرفتم بخونم، سه چهار درسو (از روی درسنامه شاد) بصورت خیلی خیلی سطحی خوندم... اخرشم گفتم گور بابای درس :/ مهم کنکوره که تا اون موقع ان شاء الله یاد میگیرم :/ الان حالم خیلی خوبه :/
تا جایی که یادم میاد کاربرای عادی میتونستن پیام خصوصی ارسال کنن . عالی نیست؟ Telegh_08
:/ مادر بنده جامعه درس میده اگه جریت داشتم بهش میگفتم کمکت کنه:/
آری کنکور مهم تره:/
خداروشکر که خوبی:/
:/// چه عالی چه خوب واییی :/ وی ذوق مرگ شد:/
عه چه عالی
چه علاقه ای به استفاده از این دوتا داری --> :/
بله (:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - Prometheus - 08-01-2021

(08-01-2021، 22:49)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:43)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوقی :/
حاج ممد دلش سوخت D:

هق:/
دلشو سوزوندم:/

هق بده :/
خودتو خالی کن....عررررررررر عررررر عر عر عررررررر :/

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - THEDARKNESS - 08-01-2021

(08-01-2021، 22:15)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Mahdi 1381"
مهدی نگا...خلاقیت رو برو تو کفش *-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/2021-01-08-18-41-58.jpg

@rasha_rap
باحال بود دمت گرم

سوال اجتماعی ترین موجود زنده چیه؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - _ƇRAƵƳ_ - 08-01-2021

(08-01-2021، 22:51)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:50)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاو/:
من مظلوم تررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
/:
گورخر پاندایی:/
مظلوم ترررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر
تموم شده امتحانا؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ - م‍حمّد - 08-01-2021

(08-01-2021، 22:50)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:45)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره حاجی. اون روز رفیقم بدون سانسورشو گوش کرد.. بعدش شروع کرد به خوردن افراطی آستامینوفن و اور دوز کرد Bf1

اخ....میگن بدون سانسورش رو کلا از تو اینترنت حذف کردن! تاثیرش از نهنگ ابی بیشتر بوده...خود من میخواستم خودکشی کنم .-.
اره دابالاش. یکی از دوستان اصل شعرو خوند.