انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - bOoOoOy - 07-05-2026

(07-05-2026، 15:41)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 15:39)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی با شماره دادن ب من ب اشتباهت پی بردی؟
من ک یبارم زنگ‌نزدم بهت |:
فقط تلگرام چت میکردیم
حرفایی ک اینجا میزنم دلیلی بر این نیست ک من آدم بدی یا خوبی باشم
کسایی ک نزدیک میشن بهم بیشتر میشناسن منو
تورو اذیت نکردم ولی |:

نه بابا تو رو نمیگم ..
تو چیکار من داشتی مگه ای وای ((: 
نمیدونم والا در اون حد نزدیک نبودم D: 
وای نه نگفتم که تو . 

چیکارا میکنی ؟ 

والا پول کانفیگ دادم برگشتم سرکار (:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ρυяρℓє_ѕку - 07-05-2026

(07-05-2026، 15:44)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 15:41)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا تو رو نمیگم ..
تو چیکار من داشتی مگه ای وای ((: 
نمیدونم والا در اون حد نزدیک نبودم D: 
وای نه نگفتم که تو . 

چیکارا میکنی ؟ 

والا پول کانفیگ دادم برگشتم سرکار (:

هرجا که هستی و هرکاری که میکنی موفق و سالم باشی .

(07-05-2026، 15:42)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ته ازارش اینه نصف شب زنگ بزنه میو میو کنه

ی دختره اینحا هفته پیش بهم پ خ داد میای باهم اشنا شیمو اینا
بعد گفتم به به چ‌چیزی رفتم تو پروفایلش دیدم داره با همه پسرای فلش اشنا میشه |: هر ۳۰ ثانیه در حال خواندن پیام خصوصیه |||:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - *Aɴѕel* - 07-05-2026

(07-05-2026، 15:02)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 14:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا پاستیل و ژله بدمزه ن

پاستیل اگه پاستیل شکری باشه بیا درموردش حرف بزنیم ((: 
اصلا بیا درمورد شکلات حرف بزنیم ، یا مثلا کیک . 
کیک شکلاتی پر سس وااای (: .. 
اصلا درمورد هرچی شیرینه .
بحث جالب شد(((((=
شیرینی واقعا زندگی رو شیرین میکنه

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 07-05-2026

(07-05-2026، 15:46)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 15:42)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ته ازارش اینه نصف شب زنگ بزنه میو میو کنه

ی دختره اینحا هفته پیش بهم پ خ داد میای باهم اشنا شیمو اینا
بعد گفتم به به چ‌چیزی رفتم تو پروفایلش دیدم داره با همه پسرای فلش اشنا میشه |: هر ۳۰ ثانیه در حال خواندن پیام خصوصیه |||:

خوش بحالت 
من الان دارم با اون روانیه رضا صحبت میکنم :||

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ρυяρℓє_ѕку - 07-05-2026

(07-05-2026، 15:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 15:02)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاستیل اگه پاستیل شکری باشه بیا درموردش حرف بزنیم ((: 
اصلا بیا درمورد شکلات حرف بزنیم ، یا مثلا کیک . 
کیک شکلاتی پر سس وااای (: .. 
اصلا درمورد هرچی شیرینه .
بحث جالب شد(((((=

اصلا عجیب دوس دارم شیرینی رو (: 

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - *Aɴѕel* - 07-05-2026

(07-05-2026، 15:47)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 15:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث جالب شد(((((=

اصلا عجیب دوس دارم شیرینی رو (: 

جدی منممم(((=

حالا منی ک عاشق ترشیجاتم (:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 07-05-2026

(07-05-2026، 15:54)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا منی ک عاشق ترشیجاتم (:

ضعف میری بابا

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - فرنودِ بن گیومرث - 07-05-2026

سلام.
من ترشیجات می‌خورم ضعف می‌کنم. زنده باد شیرینی. (البته قد و وزن پایینم هم در این جانب‌گیری بی‌تاثیر نیست)