انجمن های تخصصی  فلش خور
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ (/showthread.php?tid=50238)

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - black devil - 24-08-2013

(24-08-2013، 21:16)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وجود خودم رو احساس می کنم:|

سلام:|

منم وجــود یه آدم مزخرفو حس میکنم -_-

چطوری زرشک جآنم؟؟^__^

آوآتآرم خــوبه؟

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 24-08-2013

نقل قول: I KILL U FARID

LET ME MY MOM GO ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 133
 crying

shompet will, dass ich eine machen

=
یک شومپت می خواهد مرا بزند Big Grin

شاید اشتباه باشه ها نکات دستوریش.

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - M.K.N - 24-08-2013

(24-08-2013، 21:17)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 21:15)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 21:12)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو راه رفتم
برو دیگه!!!!!!!!!!!!
جاده خراب بود برگشتم
من تازه واردم اینجا چجور جاییه؟

آقا یکی جواب اینو بده فردا دوباره برای من حرف در میارن....ExclamationExclamationExclamation

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ♥سارا♥ - 24-08-2013

جون مادرتون جواب سوال منو بدیدcrying

(24-08-2013، 21:19)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 21:17)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 21:15)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 21:12)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو راه رفتم
برو دیگه!!!!!!!!!!!!
جاده خراب بود برگشتم

آقا یکی جواب اینو بده فردا دوباره برای من حرف در میارن....ExclamationExclamationExclamation
چرا خودت جواب منو نمیدی؟Angry

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mïņ̃†êR - 24-08-2013

↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 133

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mason - 24-08-2013

تو راه رفتم
برو دیگه!!!!!!!!!!!!
جاده خراب بود برگشتم
اینجا جهنمه:|
قوانینو بخون:|
1.اینجا نباید بچه مثبت باشی
2.اینجا نباید مُنگُل بازی در بیاری
3.ایجا حراج دوست پسر نیس
4.موضوع الکی نده من که هیچ کاره ام حرص بخورم:|
5.سلام کردی هی نگو چرا جواب سلاممو نمیدین
6.یه سوال رو چند بار تکرار نکن
7.اصن از هیشکی سوال نپرس جز شیوا که روابط عمومی و حس کمکش بالاس ://
8.از هنرمندان هالیوود حرف نزن
9.حق انتقاد از کی رو توی گفتوگو نداری:پ
10.به مدیرا گیر نده ولی به فرید گیر بدهBig Grin
حالا هم خوش اومدی:|
هی هم نگو اینجا چجور جاییه خب؟:|

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mïņ̃†êR - 24-08-2013

ALL OF THEMW WAS WRONG FARID SHOMPET HALETO MIGIRAM

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ♥سارا♥ - 24-08-2013

HAPPY GIRL بیشتر مسواک بزن
خخخخخخخخخخخخخ
شوخی کردما

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mason - 24-08-2013

(24-08-2013، 21:18)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 21:16)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وجود خودم رو احساس می کنم:|

سلام:|

منم وجــود یه آدم مزخرفو حس میکنم -_-

چطوری زرشک جآنم؟؟^__^

آوآتآرم خــوبه؟
عَمَت مزخرفه:|

خوبم پُلو جانم^ـــ^*

اواتارت خیلی قشنگه^ـــ^

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 24-08-2013

نقل قول: جون مادرتون جواب سوال منو بدید↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 133
این جا انجمن فلشخوره. انگار تاکنون اینترنت نیومده بودی و یا اینترنت ندیدی. این جا یک جایی برای گفتگو هست.