انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ (/showthread.php?tid=280343)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - شـــقآیــق - 26-03-2020

(26-03-2020، 16:32)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2020، 16:30)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2020، 16:28)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2020، 16:20)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
تا این حد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ 134
اینو براش فرستادم گف سادسTelegh_49

شقی این خیلییییی بسته اس اخه!

Sad مال تو چقد بازه؟؟؟
مهسا فقط یچی بفرس Telegh_50

شقایق برات ی لباس تو پ.خ فرستادم

مرسی عزیزه دل Heart

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Sirvan10_a - 26-03-2020

(26-03-2020، 16:35)Hediyee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سابولايي دوباره

(26-03-2020، 16:35)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه حوصلم سر رفت دخترا هم عاشق پارچن بس کنید دیگه

يه چيز بهتر نيست.پارچه چرا؟

بابا هی در مورد لباس مجلسی حرف میزنن با این کرونا

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - ایلیا پ - 26-03-2020

اقا سیروان من یه خواهشی از شما دارم. دیگه منو بیرون نندازین.
من نه از خود رازیم نه از فحش دادن خوشم میاد. اونو به دوستات بگو.
موئمنان برادر یکدیگرند.

@Hediyee
سلام ب رفیق جدیدم
چطورییی؟
ببخش یکم عصبی بودم بد حرف زدم4xv

(26-03-2020، 16:35)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کتک دلت میخواد...555

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Hediyee - 26-03-2020

(26-03-2020، 16:37)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2020، 16:32)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2020، 16:30)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2020، 16:28)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2020، 16:20)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
تا این حد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ 134

Sad مال تو چقد بازه؟؟؟

شقایق برات ی لباس تو پ.خ فرستادم

مرسی عزیزه دل Heart

شقايق جان موضوع دقيقا چيه به من بگين لطفا

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Ɗєя_Mσηɗ - 26-03-2020

@m.h.sa
تا این حد
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ 134

Sad مال تو چقد بازه؟؟؟

نسبتا بازه
ولی اگه میخوای بفرستم

(26-03-2020، 16:40)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
تا این حد
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ 134

Sad مال تو چقد بازه؟؟؟

نسبتا بازه
ولی اگه میخوای بفرستم

بفرست

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Hediyee - 26-03-2020

(26-03-2020، 16:38)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Hediyee
سلام ب رفیق جدیدم
چطورییی؟
ببخش یکم عصبی بودم بد حرف زدم4xv

تو کتک دلت میخواد...555

نه قربونت چيزي نگفتي که

بنده خدا رو چيکار داري آخه گناه داره:-)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - *Aɴѕel* - 26-03-2020

31
میوووووومممم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Sirvan10_a - 26-03-2020

(26-03-2020، 16:38)ایلیا پ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا سیروان من یه خواهشی از شما دارم. دیگه منو بیرون نندازین.
من نه از خود رازیم نه از فحش دادن خوشم میاد. اونو به دوستات بگو.
موئمنان برادر یکدیگرند.
پرهام من کسی که بهم فش خانواده بده نمی بخشمش تمام
دومن من تورو بیرون نکردم
سومن تو یاد بگیر ادم به همه دخترا پیشنهاد نمیده اگه هم داد جلوی بقیه نمید

ولی اگه رفیقم بودی از دفاع میکردم ولی چون به رفیقه صمیم شقایق و ستایش فش دادی دیگه اصلا نمیتونم ببخشمو