انجمن های تخصصی  فلش خور
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ (/showthread.php?tid=294612)

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 26-02-2021

(26-02-2021، 22:55)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 22:55)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچین چیزی رو به یک خانوم فرانسوی بگی سکته میکنه دیَش هم میفته گردنت.

تو نیز به گروه بیا.
نه متسفانه نمیتونم.

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Prometheus - 26-02-2021

(26-02-2021، 22:55)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 22:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتنت چشامو تر نکرررررررررد
برو برنگررررررررررررد
.-.
دور من نگرررررررررررررررد ._________.

چراو؟ :/

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Emmɑ - 26-02-2021

(26-02-2021، 22:56)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 22:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ ن پ عمممممم/:
باید لطیف برخورد میکردی اصن دیگ با من حرف نزن/:
من قهر نمیکنم قید میزنم بای باییییییی
اینم حلقت بیااا

تو آخه لطافتم سرت میشه بیبی
بزن بزن
حلقه من دست تو چیکار میکنه؟؟؟
ن پ/:
من به این فشنگی
تو دادی خودت دادیییییییییییی

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 26-02-2021

(26-02-2021، 22:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراو؟ :/
چون خیلی لطیفن Bl8

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - ραтяιcια - 26-02-2021

(26-02-2021، 22:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 22:56)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو آخه لطافتم سرت میشه بیبی
بزن بزن
حلقه من دست تو چیکار میکنه؟؟؟
ن پ/:
من به این فشنگی
تو دادی خودت دادیییییییییییی

اره تو فشنگی تیر و ترقه ایی
اصلا همه چی
نه من یادم نی پست کن برام (:

@"Musalick"
@*VENUS*
همایش سیاسی داریم!
اگه شبی 20% اخطار باشه تقریبا 2 روز دیگه
:///////////

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Berserk - 26-02-2021

(26-02-2021، 22:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 22:50)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عههه صنمه صنممممم 
پس همونجا حرف میزنیم 
((((= 

اذیت میکنی؟ -_-

از کجا فهمیدی کلک!
تو چرا با این هوشت انرژی هسته ایی نیستی 4fvf
گمشوووو

(26-02-2021، 22:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 22:48)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من سپاس نمیدم بتون بخاطر اینه که با گوشیم خیلی سخته 
تو شادیاتون جبران میکنم جاذابا

خوش باشی جون دل! :/

جاش از اون گل قشنگا که کنار باغتون هستا!!!! از اونا برامون بفرست میخوام نقاشیشو بکشم...خیلی خوب بود :/

اتفاقا امروز ی دونشونو چیدم، با اینکه میخواستم دیگه نکنم ازشون 
ولی دلم خواست 
ناموسا دیگه نمیچینمشون 

خواستی بیا نصفشو پست کنم برات  pill

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Ɗєя_Mσηɗ - 26-02-2021

(26-02-2021، 12:38)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 22:23)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون جون D:
اتفاقا اره تو و اون حرفا V:
تایپ کن بدونم چی ب چیه -_-

48
ایییششش
سهون خیلی وقته از اکسو اخراج شده الان هم رفتگره هم چوپان با م ازدواج کرده ی پسر داریم ب اسم شهون/:♥

ها Telegh_07

RE: ~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ - Berserk - 26-02-2021

(26-02-2021، 22:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserkحاجییییییی

فیلمای استقامت ناسارو دیدییی؟ *-*

حاجی چندتاشو 

پیام مخفی تو چترو دیدی؟ 

من نتونستم بیدار بمونم آنلاین نگاه کنم چون مطمئن بودم تو اون ۷ دیقه سکته میکنم... بخاطر همین خوابیدم 

من خیلی ازون دستگاهه که قراره اکسیژن بسازه خوشم میاد... ی چیز کوچیکه ولی داره ی انقلاب بزرگو شروع میکنه(: 

(26-02-2021، 22:59)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 22:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا فهمیدی کلک!
تو چرا با این هوشت انرژی هسته ایی نیستی 4fvf
گمشوووو

(26-02-2021، 22:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش باشی جون دل! :/

جاش از اون گل قشنگا که کنار باغتون هستا!!!! از اونا برامون بفرست میخوام نقاشیشو بکشم...خیلی خوب بود :/

اتفاقا امروز ی دونشونو چیدم، با اینکه میخواستم دیگه نکنم ازشون 
ولی دلم خواست 
ناموسا دیگه نمیچینمشون 

خواستی بیا نصفشو پست کنم برات  pill

خاک.......منم میخواممممممممممممممممممممممممممممممممممم

حالا صبر کن -_-
فردا عکساشو برت میفرستم هاهاهاها

پست کن بیاد :/