انجمن های تخصصی  فلش خور
" گفتگوی آزاد نسخه 250 " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " (/showthread.php?tid=238420)

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 28-07-2015

فرید یه سوال کنم ._.
هنوزم با  [b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
melodi+  مشکل داری ! ؟ ._.
[/b]

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - FARID.SHOMPET - 28-07-2015

(28-07-2015، 1:43)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 1:41)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره یادش بخیر  Sleepy
+
فرید ماکان یه موضعی بود اصلا !

زمان من ماکان نبود ..
گ.ا نمیومد ..
ی سری مدیرا بعد ی مدت حس شاخ بودن میگیرن ..
شخصیتشون عوض میشه 

این مشکل شاخ شدن و عوض شدن که چیز تازه ای نیست. همیشه بود و هست. ولی باید سعی کرد به حداقل رسوندشون.

(28-07-2015، 1:43)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 1:41)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره یادش بخیر  Sleepy
+

زمان من ماکان نبود ..
گ.ا نمیومد ..
شخصیتشون عوض میشه 
یعنی 1 ساعت میومد تو انجمن به 5 نفر اخطار میداد 2 نفر محروم این میومد تو گ.آ حکومت نظلامی میشد :|

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - FARID.SHOMPET - 28-07-2015

(28-07-2015، 1:45)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید یه سوال کنم ._.
هنوزم با  [b]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/b]

من آوا هیچ مشکلی نداشتم و ندارم. اون دوست من بود. نمی دونم چرا وقتی قوانین در مورد دوستای آدم و یا دوستایه دوستای ادم اجرا میشه همه میزنن زیر دوستی!
الانم چند روز پیش بهش پیام دادم. اصن جواب نداد ولی هنوز میاد

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 28-07-2015

(28-07-2015، 1:44)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلطان و بقیه تو اوج بودن .. چرا اینکارو کردن؟..
چرا اخه وختی محبوبیت داشتن .. 
من هیچوخت دلیل کارشونو نفهمیدم ..
خوشی زد زیر دلشون  Big Grin البته منم یکی دو تا اشتباه قبل از اون جریان کرده بودم و یک سری کاستی ها در اتحاد مدیریت بود که اونجوری شد.

اگه بودن فلش وضعش بهتر بود ...
الانم تیم بد نی ولی بخاطر جریان اون فروم و عواقبش کسی جرعت نداره گذشته رو تکرار کنه:|||
+
شدیدا با ملوی و اکیپش مشکل دارم ..

(28-07-2015، 1:46)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 1:45)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید یه سوال کنم ._.
[/b]

من آوا هیچ مشکلی نداشتم و ندارم. اون دوست من بود. نمی دونم چرا وقتی قوانین در مورد دوستای آدم و یا دوستایه دوستای ادم اجرا میشه همه میزنن زیر دوستی!
الانم چند روز پیش بهش پیام دادم. اصن جواب نداد ولی هنوز میاد

من که شنیدم تو باند اونو زدی ترکوندی :|
خیلی با هم مشکل دارید

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 28-07-2015

(28-07-2015، 1:45)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره یادش بخیر  Sleepy
+

زمان من ماکان نبود ..
گ.ا نمیومد ..
شخصیتشون عوض میشه 

این مشکل شاخ شدن و عوض شدن که چیز تازه ای نیست. همیشه بود و هست. ولی باید سعی کرد به حداقل رسوندشون.

من از وختی کاربر عادی بودم همین بودم :|
ادم نباس خودشو گم کنه واسه ی رنگ ..

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - ☻JOKER☻ - 28-07-2015

من مِهری هستم‍ .__.

بهم محل بدید :|

دلم برا مدیریت تنگ شد :|

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Spell † - 28-07-2015

(28-07-2015، 1:48)☻JOKER☻ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مِهری هستم‍ .__.

بهم محل بدید :|

چجوری دم این مـ رو قیچی میکنی ؟! :|