انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] (/showthread.php?tid=283673)

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Ɗєя_Mσηɗ - 08-05-2020

(08-05-2020، 23:00)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 22:57)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر ((:
من بی خبر |:  فردا صب کلاس دارم هِچی نخوندم ._.
چخبر از تو عزیزم؟ *-*

از کلاسا راضی هستی ؟
یعنی اینطوری بیشتر دوست داری ، یا مدرسه رو ؟!

نه والا اینجوری اصن خوب نیس .. نمیفهمی چی به چیه ._.
راضی بودم برم مدرسه |:

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - bOoOoOy - 08-05-2020

(08-05-2020، 23:03)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 23:00)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومد؟ =||| الله اکبر

اره زرا اومد :/

اهان :vvv

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Faust - 08-05-2020

(08-05-2020، 23:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ @Faust نجاتم دِه :| 

من توصیه میکنم گفتگو نیای تا نام کاربریت عوض شه !!

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Jack Daniel'ѕ - 08-05-2020

(08-05-2020، 23:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راضی بودم برم مدرسه |:

ینی مدرسه تو میفهمیدی؟ 
چون دوران من فرقی با غیرحضوری نداشت :|

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - سهَ‌ند - 08-05-2020

چقدر هیچکس پیر شده crying

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Ɗєя_Mσηɗ - 08-05-2020

(08-05-2020، 23:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 23:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راضی بودم برم مدرسه |:

ینی مدرسه تو میفهمیدی؟ 

اشتباه نکن .. میفهموندن D:

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - bOoOoOy - 08-05-2020

(08-05-2020، 23:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راضی بودم برم مدرسه |:

ینی مدرسه تو میفهمیدی؟ 

تو مگه‌ مدرسه میری =|
متولد چندی؟

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Faust - 08-05-2020

راضی بودم برم مدرسه |:

ولی واقعاً بهت میاد دانش آموز فوقِ باهوش و درس خونی باشی .
از اونایی که معلما دوسشون دارن !
میخوای چه رشته ای انتخاب کنی ؟

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - سهَ‌ند - 08-05-2020

(08-05-2020، 23:09)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر هیچکس پیر شده crying

Why god whhhhy crying why you're doing this to us crying

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Jack Daniel'ѕ - 08-05-2020

(08-05-2020، 23:10)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 23:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راضی بودم برم مدرسه |:

ینی مدرسه تو میفهمیدی؟ 

تو مگه‌ مدرسه میری =|
متولد چندی؟

باو گفتم "دوران من" ینی دانشجو ام الان
79
هرچند.. دانشگامون فرقی با مدرسه نداره D: