انجمن های تخصصی  فلش خور
" گفتگوی آزاد نسخه 250 " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " (/showthread.php?tid=238420)

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 28-07-2015

(28-07-2015، 1:57)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.___.

سحر خوآب نداری ! ؟  Confused

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 28-07-2015

(28-07-2015، 1:56)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 1:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 1:53)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اگه بودن فلش وضعش بهتر بود ...
الانم تیم بد نی ولی بخاطر جریان اون فروم و عواقبش کسی جرعت نداره گذشته رو تکرار کنه:|||
+
شدیدا با ملوی و اکیپش مشکل دارم ..
سلطون و محمد سرپیکو خیلی قابل بودن خدایی!

نقل قول: من که شنیدم تو باند اونو زدی ترکوندی :|
خیلی با هم مشکل دارید
آره دیگه! وقتی دیدم انجمن به فنا رفته من طرف صابرو گرفتم و به اون حق دادم.
فرید سرپیکو چرا رفت اون انجمن کنفیکون شد؟|:
اینجا حمایت از کودکان سرطانی و اینا ..
اونجا .. من خیلی اتفاقی تو ی اپلود سنتر حرفای سرپیکو با snow queen ک نمیشناسمش و خیلی شخصی بود پیدا کردم ..
اون انجمن تا پارسال کار میکرد که :| خراب شد ؟

نمیدونم این جریان خیلی قدیمیه ..
یادمه اسکرینش راجبع عشق و عاشقی بود :|
من از تعجب شاخ دراورده بودم 

+
سلام سحر...
سلام ایمان ..

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Navisa. - 28-07-2015

(28-07-2015، 1:58)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 1:57)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.___.

سحر خوآب نداری ! ؟  Confused

ن.. ._.

(28-07-2015، 1:57)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلام  aquarium

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - FARID.SHOMPET - 28-07-2015

(28-07-2015، 1:54)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید میخوای توم یه اکیپ درس کن بد خواهاتُ از ریشه بزن  :183:

ها؟ اکیپ من دوستای من هستن! من باند بازی نمی کنم. هرکی منو دوست خودش بدونه دوست منه. همین

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - ☻JOKER☻ - 28-07-2015

(28-07-2015، 1:50)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 1:48)☻JOKER☻ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مِهری هستم‍ .__.

بهم محل بدید :|

چجوری دم این مـ رو قیچی میکنی ؟! :|

با گوشی میام :|

خودش میکنه :-P

(28-07-2015، 1:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 1:56)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 1:55)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 1:53)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اگه بودن فلش وضعش بهتر بود ...
الانم تیم بد نی ولی بخاطر جریان اون فروم و عواقبش کسی جرعت نداره گذشته رو تکرار کنه:|||
+
شدیدا با ملوی و اکیپش مشکل دارم ..
سلطون و محمد سرپیکو خیلی قابل بودن خدایی!

نقل قول: من که شنیدم تو باند اونو زدی ترکوندی :|
خیلی با هم مشکل دارید
آره دیگه! وقتی دیدم انجمن به فنا رفته من طرف صابرو گرفتم و به اون حق دادم.
فرید سرپیکو چرا رفت اون انجمن کنفیکون شد؟|:
اینجا حمایت از کودکان سرطانی و اینا ..
اونجا .. من خیلی اتفاقی تو ی اپلود سنتر حرفای سرپیکو با snow queen ک نمیشناسمش و خیلی شخصی بود پیدا کردم ..

نمیدونم این جریان خیلی قدیمیه ..
یادمه اسکرینش راجبع عشق و عاشقی بود :|
من از تعجب شاخ دراورده بودم 

+
سلام سحر...
سلام ایمان ..
من انقدم قدیمی نیستم من نمیدونم داستان سر چی بود ._.

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - FARID.SHOMPET - 28-07-2015

نقل قول:
مجکوم به فنا بود...

+

من باید حتما اخطار بدم که بفهمید شکلک خالی یا پست بدون متن نباید بذارید؟

RE: " گفتگوی آزاد نسخه 250 " - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 28-07-2015

(28-07-2015، 1:59)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2015، 1:54)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟ اکیپ من دوستای من هستن! من باند بازی نمی کنم. هرکی منو دوست خودش بدونه دوست منه. همین

دور از اینا ..
اینجا فقط ی انجمنه .. اکیپ بازی و این داستانا زیاد جالب نیست
دنیای مجازی کلا اکیپ معنی ندارع..

(28-07-2015، 1:59)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایران به امثال تو نیآز داره  :cool:

اقا کی معلوم میشه من شما مدیرا دوباره قبول میکنید یا نه ! ؟ ._.