انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه 420 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه 420 (/showthread.php?tid=296172)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Mohlek - 12-04-2021

(12-04-2021، 21:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 21:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من صبح زود ساعت ۸ امتحانام شرو میشه :|
رسما دبیرامون اعلام جنگ کردن با ما...

خدا بتون رحم کنه ._.
ما بیشتر امتحانامون رو شکل هم مینویسیم که تقریبا همه یه نمره بیاریم

ما ساعت 9 .-.
ما هم شکل هم مینویسیم اما یکیمون ۱۵ میگیره یکیمون ۱۹
دارم سعی میکنم تو گینس ثبتش کنم...

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - _Strawberry_ - 12-04-2021

(12-04-2021، 21:19)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 21:15)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر
آره
خاک توسرم با این ک خوندم باز استرس دارم :///
اگه قبول نشم. به نمیدونم چند قسمت مساوی تقسیم میشم
توچخبرا؟
استرسو بزار کنار با استرس کار به جایی نمیکشه عزیزمن
سلامتی
اهوم 4fvf
شکر

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Prometheus - 12-04-2021

(12-04-2021، 21:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 21:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا بتون رحم کنه ._.
ما بیشتر امتحانامون رو شکل هم مینویسیم که تقریبا همه یه نمره بیاریم

ما ساعت 9 .-.

بعضی از دوستان معلم دوست .. جوابای غلطو میدونن نمیگن...بعد درستش میکنن!

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - THEDARKNESS - 12-04-2021

tgao,v
اینو تو گوگل سرچ کنید و ایمان بیاورید

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 12-04-2021

(12-04-2021، 21:17)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 21:12)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر ! منم ک خوبم به خوبیت :>
نه جان خودم !
آها راستی ببخشید فن ابراهیم زاده بودم تاپیک زدم دو تا ):
شکر
اهوم
خب چخبر؟
اشکال نداره منم اون روز حال تاپیک زدن نداشتم : )
سلامتی و مستقلی :>
تو چ خبرا؟
عه امیدوارم همیشه حالشو داشته باشی مدیر آینده!^^

(12-04-2021، 21:22)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 21:20)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی اینجا معلمامون تا شرتمونو پرچم نکنن ولکن نیستن
طرف ی درس دینی رو
یجوری سوال میده انگار شیمی و زیسته
واس هر سوال ۶ خط مینویسی میگه کامل نیست
بعد میگن فحش دادن خوب نیست و اینا...

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - فرنودِ بن گیومرث - 12-04-2021

بعضی سوال های تشریحی هم اگه از روی کتاب بنویسید خیلی ضایع‌ است.خصوصاً اگر دوران دانش آموزیِ حضوریتون جزو دانش آموز های مشکوک به تقلّب بوده باشید.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Prometheus - 12-04-2021

(12-04-2021، 21:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 21:22)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی اینجا معلمامون تا شرتمونو پرچم نکنن ولکن نیستن
طرف ی درس دینی رو
یجوری سوال میده انگار شیمی و زیسته
واس هر سوال ۶ خط مینویسی میگه کامل نیست
بعد میگن فحش دادن خوب نیست و اینا...

دقیقا!

یعنی اونقدی که دبیر ریاضی ما سوالارو اسون میده..البته به قول خودش...دبیر دینی نمیده

بعدم میگه اینم درستونه خواستید بخونید

(12-04-2021، 21:23)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی سوال های تشریحی هم اگه از روی کتاب بنویسید خیلی ضایع‌ است.خصوصاً اگر دوران دانش آموزیِ حضوریتون جزو دانش آموز های مشکوک به تقلّب بوده باشید.
اتفاقا دبیرا دیگ ب اینا گیر نمیدن
خودشونم میدونن همه کپی کردن و نوشتن
من موقع امتحان ترم ب نصف کلاس میرسوندم
من معدلم شد ۱۷
بقیه همه شدن ۱۹
نمیدونم داستان چی بود

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - _Strawberry_ - 12-04-2021

(12-04-2021، 21:23)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 21:17)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر
اهوم
خب چخبر؟
اشکال نداره منم اون روز حال تاپیک زدن نداشتم : )
سلامتی و مستقلی :>
تو چ خبرا؟
عه امیدوارم همیشه حالشو داشته باشی مدیر آینده!^^

هیچ سلامتی +درس و مشق
ممنون^^