انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 01-03-2026

(01-03-2026، 18:18)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 18:12)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Itsali
زنده‌ای ؟

سلام ✌️
آره خوشحالم که شماها هم برقرارید
من برای صرفه جویی شارژم خیلی آنلاین نمیشم
مواظبت کنید

انقدر مودبانه جواب دادی احساس شرمندگی کردم که با شوخی پرسیدم "زنده‌ای؟" (((:
سلام عزیزم.
قربونت برم ، همچنین 
در پناه حق.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 01-03-2026

برا من کانکت نشدن cry2

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 01-03-2026

(01-03-2026، 18:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 18:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه قربونت نگران نباش. ((:
گدوم سمت رفتی؟

سمت لاهیجان
من کلاً چندوقته خیلی فریک میزنم
میگن آدم زمان مرگش بهش الهام میشه اونطوری شدم شاید؟
همش از رانندگی وحشت دارم یه صحنه تصادف تو ذهنم پلی میشه
یا مثلاً شب حس میکنم الان زیر آوار میمونم 
یا خودمو میبینم با یه کوله سرگردونم تو شهر مرده

cry girl

حقیقت اینه که شرایط واقعا همین‌قدر وحشتناکه که تعریف می‌کنی.
آرش حیدری می‌گه تروما وقتی شکل می‌گیره که آدم قصه‌هاش رو تعریف نکنه. یا چون کسی رو نداره براش تعریف کنه یا کلماتش رو نداره. تو جفتش رو داری. تعریف کن روایتت رو از روزهات. ذهنت کم‌کم آروم می‌شه.

من دوست داشتم یه تاپیک بزنیم اینجا به اسم خرده‌روایت‌ها. سری پیش توی جنگ ۱۲ روزه این کار رو با یه عده دیگه کرده بودیم. آدم‌ها روزنوشت‌هاشون رو می‌ذاشتند اونجا. از فکرها و احساساتشون.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 01-03-2026

کجای ونک رو زدن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mr.Robot - 01-03-2026

میگن که دشمن هیچ غلطی نمیتونه بکنه بعد از اینکه تک‌تکو میزنن میگن تبریک‌میگیم به ارزوش که شهادت بوده رسیده . براشون دو سر برده . 
از اینا باز ***ده پر رو تر پیدا نمیشه

(01-03-2026، 18:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجای ونک رو زدن

دقیق نهفمیدم. ولی سمت یاسمی و سئول هم پادگانه هم بیمارستان ارتشه هم صدا و سیما توی ونکه و ...

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Đęąđ.ğïřł - 01-03-2026

(01-03-2026، 18:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 18:24)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجای ونک رو زدن

دقیق نهفمیدم. ولی سمت یاسمی و سئول هم پادگانه هم بیمارستان ارتشه هم صدا و سیما توی ونکه و ...

خیلیم عالی
امیدوارم عقلشون رسیده باشه پادگانا خالی بوده باشه سرباز بدبخت نکشته باشن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Medusa - 01-03-2026

(01-03-2026، 18:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خیلی وحشتناک بود. دوستم سمت جردن بود شیشه‌های ساختمون روبروشون شکسته بود. ((:
خوشحالم که در لحظه ریلکس بودی و تونستی مامانت رو هندل کنی.
الان چطوری؟

وای. امیدوارم دوستت اوکی باشه حالش. تجربه‌ی بدیه واقعاً.

راستش عمیقاً شادم.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 01-03-2026

? فرماندهی مرکزی ایالات متحده:

?سپاه پاسداران ایران ادعا کرده است که با موشک‌های بالستیک به ناو یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن حمله کرده است. دروغ.

✅لینکلن مورد اصابت قرار نگرفت. موشک‌های پرتاب شده حتی نزدیک هم نشدند. لینکلن به پرتاب هواپیماها ادامه می‌دهد تا از کمپین بی‌امان فرماندهی مرکزی برای دفاع از مردم آمریکا با حذف تهدیدات حکومت ایران حمایت کند.

(01-03-2026، 18:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 18:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیم عالی
امیدوارم عقلشون رسیده باشه پادگانا خالی بوده باشه سرباز بدبخت نکشته باشن

عجب سالی بود. کاش واقعا ۴۰۴ not found بود. بجز صبح ۹ اسفندش.

(01-03-2026، 18:28)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 18:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خیلی وحشتناک بود. دوستم سمت جردن بود شیشه‌های ساختمون روبروشون شکسته بود. ((:
خوشحالم که در لحظه ریلکس بودی و تونستی مامانت رو هندل کنی.
الان چطوری؟

وای. امیدوارم دوستت اوکی باشه حالش. تجربه‌ی بدیه واقعاً.

راستش عمیقاً شادم.

باهاش صحبت کردم کمی پیش. نسبتا مرتبه. اونم دقیقا مثل تو نگران مامانش بود بیشتر. مامانش متولد ۵۹ بوده و هر سری با جنگ یاد جنگ قبلی می‌افته و بهم می‌ریزه.

عمیقا راضیم.