![]() |
|
بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس (/showthread.php?tid=23273) |
RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - Elena ♥♥♥ - 14-04-2013 افی میگه شبامونو کی دیده /کی روزارو دیده ها ؟ نمی بینه کسی ریشه/گلا رو زیر خاک میگی چجوری رسیدم بالا/گذاشتم همه قولامو زیر پام تنها کسی که کرد بهت قلبو چفت/تکست میده میگه دلش تنگ شده گند بودی این تو داغی الکل/نفهمیدی که کی دلت سرد شده هو اینجا نیستی /دیگه جات پره ولی همه میرقصن ازون ساز ها بزنی/تاپ تاپ خمیر RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - * Exceptional girl * - 14-04-2013 کل آهنگش باحاله I know you were troubelاز تیلور سوییفت Once upon time روزی روزگاری A few mistakes ago قبل از چند اشتباه کوچیک I was in your sights من در معرض دید تو بودم You got me alone منو تنها پیدا کردی You found me منو پیدا کردی You found me منو پیدا کردی You bound me منو وابسته کردی I guess you didn’t care فکر میکنم اهمیتی ندادی And I guess I liked that و فکر میکنم از این کار خوشم اومد And when I fell hard و وقتی که سخت عاشق شدم You took a step back قدمی به عقب برداشتی Without me, without me, without me بدون من،بدون من،بدون من And he’s long gone و او شیفته و عاشقه When he’s next to me وقتی که کنارمه And I realize the blame is on me و من میفهمم که سرزنش روی منه Cause I knew you were trouble when you walked in چون وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری So shame on me now حالا کلی سرزنش روی منه Flew me to places i’d never been به جاهایی منو برد که تا حالا نرفته ام So you put me down oh پس تو (همه چیز رو)گردن من انداختی،آه I knew you were trouble when you walked in وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری So shame on me now حالا کلی سرزنش روی منه Flew me to places i’d never been جاهایی منو برد که تا حالا نرفته ام Now i’m lying on the cold hard ground حالا روی زمین سخت و سرد دراز میکشم Oh, oh, trouble, trouble, trouble اوه،اوه،دردسر،دردسر،دردسر Oh, oh, trouble, trouble, trouble اوه،اوه،دردسر،دردسر،دردسر No apologies هیچ عذرخواهی ای درکار نیست He’ll never see you cry هیچوقت گریه کردنت رو نمی بینه Pretend he doesn’t know وانمود میکنه که نمیدونه That he’s the reason why که اون دلیل You’re drowning, you’re drowning, you’re drowning گرفتار شدن توئه،گرفتار شدنت،گرفتار شدنت And I heard you moved on شنیدم که گذشته ای From whispers on the street از همه زمزمه های توی خیابان A new notch in your belt شکافی جدید روی هیجانت Is all I’ll ever be چیزیه که برای همیشه خواهم بود And now I see, now I see, now I see و حالا می بینم،حالا می بینم،حالا می بینم He was long gone که او شیفته و عاشق بود When he met me وقتی که منو دید And I realize the joke is on me و من فهمیدم که مایه خنده منم I knew you were trouble when you walked in چون وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری So shame on me now حالا کلی سرزنش روی منه Flew me to places i’d never been به جاهایی منو برد که تا حالا نرفته ام So you put me down oh پس تو (همه چیز رو)گردن من انداختی،آه I knew you were trouble when you walked in وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری So shame on me now حالا کلی سرزنش روی منه Flew me to places i’d never been جاهایی منو برد که تا حالا نرفته ام Now i’m lying on the cold hard ground حالا روی زمین سخت و سرد دراز میکشم Oh, oh, trouble, trouble, trouble اوه،اوه،دردسر،دردسر،دردسر Oh, oh, trouble, trouble, trouble اوه،اوه،دردسر،دردسر،دردسر When your sadest fear comes creeping in) وقتی که غمیگن ترین ترست درحال خزیدن وارد میشه That you never loved me or her or anyone or anything Yeah که تو هیچوقت منو یا اونو یا هرکس و هرچیز دیگه ای رو دوست نداشتی آره I knew you were trouble when you walked in چون وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری So shame on me now حالا کلی سرزنش روی منه Flew me to places i’d never been به جاهایی منو برد که تا حالا نرفته ام So you put me down oh پس تو (همه چیز رو)گردن من انداختی،آه I knew you were trouble when you walked in وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری So shame on me now حالا کلی سرزنش روی منه Flew me to places i’d never been جاهایی منو برد که تا حالا نرفته ام Now i’m lying on the cold hard ground حالا روی زمین سخت و سرد دراز میکشم Oh, oh, trouble, trouble, trouble اوه،اوه،دردسر،دردسر،دردسر Oh, oh, trouble, trouble, trouble اوه،اوه،دردسر،دردسر،دردسر I knew you were trouble when you walked in وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری Trouble, trouble, trouble دردسر،دردسر،دردسر I knew you were trouble when you walked in وقتی وارد شدی میدانستم که دردرسری Trouble, trouble, trouble! دردسر،دردسر،دردسر RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - ჩяσOσкєη ժяєαм - 14-04-2013 عشقـــ اولــــ RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - ×~parand~× - 14-04-2013 نزار امشبت با یه بغض سر بشه بزن زیر گریه چشات تر بشه بزار چشماتو خیلی آروم رو هم بزن زیر گریه سبک شی یه کم یه امشب غرورو بزارش کنار اگه ابری هستی با لذت ببار هنوزم اگه عاشقش هستی که نریز غصه هاتو تو قلبت دیگه غرورت نزار دیگه خستت کنه اگه نیست باید دل شکستت کنه نمیتونی پنهون کنی داغونی/نمیتونی یادش نباشی به این آسونی هنوزم عاشقشی و دوسش داری تو/ نشونش بده اشکای جاریتو نمیتونی پنهون کنی داغونی/نمیتونی یادش نباشی به این آسونی... ___________________________________ RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - M A H S A N` - 14-04-2013 کجای زندگیتم یه رهگذر تو خوابت........... از محسن یگانه . . . RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - Elahe_Active - 15-04-2013 وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصا بسوزم چیکارکنم دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟؟ . . . . . . میخوام بدونم شما چه کاری برام کردین؟ جز اینکه فردای منو خراب کردین.... RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - amirh80 - 15-04-2013 (26-11-2012، 14:34)صذف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جناب آهنگ اشتباه نوشتی RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - come on - 16-04-2013 نارحت نباش اگه بعد 20 سال زندگي....... ![]() ![]() از امير خلوت
RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - haryy pattr - 17-04-2013 باورم نمیشه ...... تو شیشه RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - ЯèŽvÀń - 17-04-2013 بیا بیا عشق من بیا بیا با من بخند بیا بیا میخوام بگم بیا بیا دوست دارم |