انجمن های تخصصی  فلش خور
راه های فرار از کلاس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: راه های فرار از کلاس (/showthread.php?tid=23501)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: راه های فرار از کلاس - Ali.max king - 11-11-2016

مدرسه ما هتله با بچه ها معلما همه باهم فیلم میبینیم راحتتان
صفااااااااااااااا
به قول حاجی لند

RE: راه های فرار از کلاس - #ɗѳkɦtɑʀʝɑɦɑɳɑɱi - 11-11-2016

نع کارمن ازاین روشاگذشته.آخرین روشی هم که انتخاب کردم:4تاامتحان داشتیم وهیچی بلدنبودم.یه قیافه ماتم زده گرفتم نشستم جلودبیرمون وساکت نشستم.ازاون جایی که ساکت نشستن من سرکلاس معجزه هست همه گفتن چی شده منم گفتم مامان بزرگم به شدت مریضه وحالش خوب نیست.یکمم سرموگذاشتم رونیمکت والکی سرموتکون دادم.
معاونمون هم دیدمثلاحالم خرابه گفت بروخونه.خلاصه اون روزرفتم خوش گذرونی.جای همه خاالییی
راه جدیدسراغ ندارین؟

RE: راه های فرار از کلاس - IM JUST TIRED - 11-11-2016

(11-11-2016، 19:38)Ali.max king نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدرسه ما هتله با بچه ها معلما همه باهم فیلم میبینیم راحتتان
صفااااااااااااااا
به قول حاجی لند
داداش کلاچه فانتزیایی داری هه

RE: راه های فرار از کلاس - مهدی1381 - 11-11-2016

هزار تا لایک برای شمااا

RE: راه های فرار از کلاس - fatemeh.a* - 12-11-2016

(11-11-2016، 20:09)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع کارمن ازاین روشاگذشته.آخرین روشی هم که انتخاب کردم:4تاامتحان داشتیم وهیچی بلدنبودم.یه قیافه ماتم زده گرفتم نشستم جلودبیرمون وساکت نشستم.ازاون جایی که ساکت نشستن من سرکلاس معجزه هست همه گفتن چی شده منم گفتم مامان بزرگم به شدت مریضه وحالش خوب نیست.یکمم سرموگذاشتم رونیمکت والکی سرموتکون دادم.
معاونمون هم دیدمثلاحالم خرابه گفت بروخونه.خلاصه اون روزرفتم خوش گذرونی.جای همه خاالییی
راه جدیدسراغ ندارین؟

خخخخ عسل جون راهات عالیه.
این قضیه رو یادمه.خوب دبیرارواسکل میکنیا

RE: راه های فرار از کلاس - محمد05 - 12-11-2016

باحال بوددددددد

RE: راه های فرار از کلاس - ☆ mahak - 21-06-2017

آخه مگه بی کارید بیاید بشینید خونه چی کار کنید ؟ خوبه مدرسه !

RE: راه های فرار از کلاس - آرالیا - 21-06-2017

بد نبود :/

RE: راه های فرار از کلاس - A lover - 04-07-2017

مدرسه ما خوبه مدرسه نی دیسکو ولی خو فرار کردنی فقط کافیه بگیم دسشویی داریم نزاشتن یه چی میگیم حتما میزارن واس دخترا آسونه

RE: راه های فرار از کلاس - tamana m - 15-03-2020

(02-12-2012، 18:57)poyan lover you نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به جای جوهر از غلط گیر استفاده کردم اما یهو ریخت رو میز بعد معلم دید باقیشو رو خودم خالی کرد....بعد گفت باید میزو با بنزین بشوری منم فردا بنزین اوردم که یکی بچه ها زد ریختش کلاس تا 2 روز بو پمپ بنزین میداد...شانسمون گفت بنزین بقل بخاری نریخت و گرنه...!!!!

خوبت کردTelegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01