انجمن های تخصصی  فلش خور
دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسابقات انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=23)
+--- انجمن: مسابقات انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- موضوع: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) (/showthread.php?tid=276475)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - {HoSsein_83} - 25-07-2019

(25-07-2019، 19:39)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2019، 19:24)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/u33p_screenshot_۲۰۱۹-۰۷-۲۵-۲۰-۴۱-۴۰.png

آفرررین دیدی شد ((:

خخخ اره به قول خودت فقط زمان زیاد میبره و خسته کنندست اخراش حوصلم رفت دیگه Big Grin

RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - امیر‌حسین - 26-07-2019

انسان های نخستین که سال تا سال آنلاین نمیشدن یهو از ۲۰۱۳ اومدن برای دستبرد ۴۰ هزار تومنD:

فروارد بای : سانی :v

RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - Faust - 26-07-2019

(26-07-2019، 8:54)ᴹᴱᴴᴿᴬᴰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انسان های نخستین که سال تا سال آنلاین نمیشدن یهو از ۲۰۱۳ اومدن برای دستبرد ۴۰ هزار تومنD:

نمیدونم من نسبت به قضیه مشکوکم اگه من هنوزم ناظم بودم کاراگاه بازیم گل میکرد بالاخره یه سوتی میگرفتم (((: 

نمیشه که یه تعداد کاربر جدید و قدیمی بدون هیچ ارسالی اولین ارسالشون مسابقه باشه ؟!

شوخی میکنم ( وی شوخی شوخی نظر خود را مطرح میکند) !

RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - امیر‌حسین - 26-07-2019

(26-07-2019، 10:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2019، 8:54)ᴹᴱᴴᴿᴬᴰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم من نسبت به قضیه مشکوکم اگه من هنوزم ناظم بودم کاراگاه بازیم گل میکرد بالاخره یه سوتی میگرفتم (((: 

نمیشه که یه تعداد کاربر جدید و قدیمی بدون هیچ ارسالی اولین ارسالشون مسابقه باشه ؟!

شوخی میکنم ( وی شوخی شوخی نظر خود را مطرح میکند) !

دسترسی ندارم تا الان پیداش میکردم D:
داداش پژمان راست میگه خیلی جالبه ..

RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - Faust - 26-07-2019

(26-07-2019، 11:04)ᴹᴱᴴᴿᴬᴰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بهترین مدیر تیم مدیریت آقا صابر بودم عه :V
این کارا از دست تو بر نمیاد بچهههه !

RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - م‍حمّد - 26-07-2019

(26-07-2019، 11:16)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2019، 11:04)ᴹᴱᴴᴿᴬᴰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و همچنین متواضع و فروتن

(26-07-2019، 11:16)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی توانایی های منو دس کم گرفتی؟):

RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - Faust - 31-07-2019

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/ر.png

RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - م‍حمّد - 31-07-2019

رکورد شرکت کنندگان تا این لحظه:
رتبه اول:
h4mid007
۸۹

رتبه دوم:
Faust
78

رتبه سوم:
حسین عموشاهی
۶۸

رتبه چهارم:
xcvi
47

رتبه پنجم:
shayan1204
33

رتبه ششم:
ᴹᴱᴴᴿᴬᴰ
29

رتبه هفتم:
امیررضا*
24

رتبه هشتم:
اعزازی
20

رتبه نهم:
amrjoon
10

RE: دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!) - SABER - 01-08-2019

دوستان برنده اول تا سوم لطفا شماره کارت+نام صاحب کارت رو برای من پ.خ کنید.

دو روز بررسی صحت رکورد ها طول می کشه و بعد جایره ها واریز می شود.

با سپاس.