انجمن های تخصصی  فلش خور
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: (/showthread.php?tid=65596)

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Apathetic - 24-10-2013

(24-10-2013، 15:15)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا منو ادم حساب نمیکننExclamationDodgyDodgyDodgyDodgy

خب , کی هستی تو ؟ :|

خودتو معرفی کن , انتـظار داری زودی باهات گرم بشن ؟ :|

من خودم 1 سـال طول برد تا همه باهام صمیمی شدن ..

کجای کـآری  ..

:|

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 24-10-2013

برو بچ من این روکسانا رو میشناسم.
خوبم صادخ جان شوما خوبی؟

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - sjmmc - 24-10-2013

(24-10-2013، 15:17)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 15:13)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرض!!Dodgy
یعنی من بی ادبم؟؟Dodgy
ولی من با عرفان نبودم که بخواد جوابمو بده!! :|
با خود شخص فرید بودم!! :|

پ ن پ با ادبی .. |:
نکنه یادت رفته تو معلمم بودی |:
:||||||
با فرید بودی؟ |:
دیگه کلامون داره میره تو هم .. |:
حالا برو ویرایش کن کسی ببینه گزارش میده .. |:
گزارش بده!!
به درک!!
من معلمت بودم؟؟ :| چه حرفا!! :|
آره با فرید بودم!!
حرفیع؟؟ :|

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Apathetic - 24-10-2013

ایـن رکسانا ؟ :|

مـن یـه رکسانای دیگـرو میشنـاسـم ..

ب لیمـو معروفـه ! ..

خیلی باحـالـه ..

همـه دوسش دارن ,

ولی خیلی :|

چی بگم .. حرف زدن راجبـه اونو امثال اون ممنوعـه /:

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - T A R A - 24-10-2013

(24-10-2013، 15:18)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انتـظار داری زودی باهات گرم بشن ؟ :|

حرفه دلمو زدی |:

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - M.K.N - 24-10-2013

(24-10-2013، 15:19)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 15:17)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 15:13)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرض!!Dodgy
یعنی من بی ادبم؟؟Dodgy
ولی من با عرفان نبودم که بخواد جوابمو بده!! :|
با خود شخص فرید بودم!! :|

پ ن پ با ادبی .. |:
نکنه یادت رفته تو معلمم بودی |:
:||||||
با فرید بودی؟ |:
دیگه کلامون داره میره تو هم .. |:
حالا برو ویرایش کن کسی ببینه گزارش میده .. |:
گزارش بده!!
به درک!!
من معلمت بودم؟؟ :| چه حرفا!! :|
آره با فرید بودم!!
حرفیع؟؟ :|
صادق شر درست نکن -___-
تارا تو هم بس کن -___-

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - T A R A - 24-10-2013

عجــــــــــــــــب .. |::

(24-10-2013، 15:19)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2013، 15:18)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انتـظار داری زودی باهات گرم بشن ؟ :|

حرفه دلمو زدی |:

آخیش ..

خیلی سخـته :|

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - ก₥เг กℓϊ - 24-10-2013

(24-10-2013، 15:15)ROKSANA J0ON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا منو ادم حساب نمیکننExclamationDodgyDodgyDodgyDodgy

خب , کی هستی تو ؟ :|

خودتو معرفی کن , انتـظار داری زودی باهات گرم بشن ؟ :|

کجای کـآری  ..

:|

ممنونUndecided
من رکساناجوووووووووووووووونم Big GrinBig GrinBig Grin

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 24-10-2013

برم!!!!!!!خوش باشید.