انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ (/showthread.php?tid=291245)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - *Aɴѕel* - 14-11-2020

(14-11-2020، 11:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2020، 11:48)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر میخام):

بذار ببینم گزینه هامون کیان
هر کیو انتخاب کنی میگیرمش برات
اهممممم
کوروش ، علی، امید ، آرش، پرهام، عرفان، صدرا، وحید، جاوید، اسی ناصر

هیچ کدوم):

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - BIG-DARK - 14-11-2020

@*VENUS*
امیر پیام خصوصیشو بسته

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - *VENUS* - 14-11-2020

(14-11-2020، 11:48)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2020، 11:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تحقیقات میدانیم میکنیم اگه لازم شد lol
منابع اطلاعاتی من معمولا ریش سیبیل دارن، ما بهشون نمیگیم کیوت ولی خب..

تحقیقات میدانی مقدمش و هزینش یه پاکت سیگاره فقط . هرموقع مقدماتش رو فراهم کردی در خدمتم

اتفاقا من منظورم به دخترا نبود . ما به همینا میگیم بچه کیوت های ماچ کردنی  (;
سیگار واسه سلامتی بده.. دندوناتم زرد میکنه

عه؟! سلیقت خاصه پس ^_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 14-11-2020

فعالیت متداوم کن دیگه ای بابا!
بهت گفته بودم منظور رو هم!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - BIG-DARK - 14-11-2020

(14-11-2020، 11:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2020، 11:48)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر میخام):

اهممممم

منو نکش وسط که سنم قانونی نیست من فقط باس رل بزنمTelegh_01Telegh_01

(14-11-2020، 11:51)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره گفته بودی ولی از این بیشتر

من شوهر میخام):

اهممممم
من چیییی؟رهاممممD::::::

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - *VENUS* - 14-11-2020

(14-11-2020، 11:49)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2020، 11:48)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با امیر در میون بذار..
بعدشم اخطار بگیریم.
باشه.
LOL !!
خب پرهام جان شما و ارش تا الان ۹۰۰ بار از من پرسیدین
فعلا هنوز داره بررسی میشه
اگه دنبال اطلاعات بیشتری شاید امیر بتونه کمک کنه

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 14-11-2020

اه،باشه.
بازم فعالیت میکنیم.

(14-11-2020، 11:52):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهممممم

منو نکش وسط که سنم قانونی نیست من فقط باس رل بزنمTelegh_01Telegh_01

(14-11-2020، 11:51)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره گفته بودی ولی از این بیشتر
گفتم هر روز!
هر روز نمیخواد بشینی ۶۰ تا بزنی ۵ تا بزن متداوم باشه هر روز همین!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - ÆMÆշЇÑζ - 14-11-2020

من شوهر میخام):

اهممممم
حلالت تو رفاقت باهاش کم نذاشتی
ولی کی گفته از مال مردم مایه بزاری؟ من باید به این وضعیت ادامه بدم تا وقتی که عقاب ها عکسمو رو پرشون تتو کنن lol