انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 07-05-2026

(07-05-2026، 20:36)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 19:06)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی پاکت وینستون لایت ۱۶۰ تومن |:

سیگارو کلا بزار کنار اصلا خوب نیست

دیگ به دیگ میگه روت سیاه  245

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - ραтяιcια - 07-05-2026

ولی به نظرم یه آدم بالغ هرکار دوست داره بکنه و بکشه به ما ربطی نداره ، چرا هی مدام تو جمع یادآوریش میکنین؟زشته:|

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 07-05-2026

(07-05-2026، 14:11)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 140دو عدد گنگ Be1Be1

قارداش ایشون شمایی؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 07-05-2026

(07-05-2026، 21:31)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی به نظرم یه آدم بالغ هرکار دوست داره بکنه و بکشه به ما ربطی نداره ، چرا هی مدام تو جمع یادآوریش میکنین؟زشته:|

انقد باید تکرار بشه تا شرف نمونه برای طرف، مثل کاری که رها داره با من میکنه

(07-05-2026، 21:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 20:36)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیگارو کلا بزار کنار اصلا خوب نیست

دیگ به دیگ میگه روت سیاه  245

سیگار نمیکشم بابا این یه موردو اشتباه میکنی 6

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° 140

(07-05-2026، 21:34)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 21:31)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منی که حتی اسمتو نمیدونم ولی این مواردو میدونم ازت
تو جمع اصلا جاش نیست

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 07-05-2026

(07-05-2026، 21:41)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 21:34)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جمع اصلا جاش نیست

من به چیزی اشاره نکردم چرا حرف میزاری تو دهنم :||

(07-05-2026، 21:43)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-05-2026، 21:41)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جمع اصلا جاش نیست

من به چیزی اشاره نکردم چرا حرف میزاری تو دهنم :||

راس میگی تکذیب کردی الان پایینش ندیدم)):

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Faust - 07-05-2026

باهاش شوخی دارم.
به تو چه ربطی داره؟!

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - bOoOoOy - 07-05-2026

ولی ی چی بگم پشماتون بریزه ی پک گل از سیگار ارزون تره |: 

(07-05-2026، 21:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باهاش شوخی دارم.
به تو چه ربطی داره؟!

فضای عمومی مکانیه که میشه نظر داد، بخون گفتم به نظرم
درست صحبت کن.