انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:54)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما اسب وحشی هم داشتیم v:
شاید باورت نشه ولی چن‌ سال پیش پلنگ هم از جنگلای پشتی اومد تو خوابگاه ((((:

خیلی دیگه شماها ریچین
ما فقیرا روباه و گربه داریم
یسری گراز میاد با بچه هاش
سرپرست اگه اشتباه نکنم دلش میسوزه و غذا میریزه براشون
کم کم بزرگ میشن
و یه شب یکی میاد همه گرازارو میزنه و میبره میفروشه vvv:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:55)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:51)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش کن((((((:

کنجکاوم کردی:»
گفتم تو صفحه قبل به crazy

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Ɗєя_Mσηɗ - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:34)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا. مگه تو هم؟ ((((((:
ادبیات می‌خونم.
آره عزیزم. منم خیر سرم دبیر جامعه شناسی مملکتم (:
عه موفق باشی  Heart

وای حساااام ((((=
سال چندمی؟
قربونت تو همم ♡

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:55)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:54)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوماشو گرفتی؟
خدمتکار معروفه نسبتا

آره هم خدمتکار هم راز خدمتکار
منتظرم سرم خلوت بشه بخونمم
از دیجی کالا یه مجموعه پنج تایی گرفته بودم از این نویسنده، قبلا خدمتكار رو خونده بودم و دیدم قیمتش مفته خریدم.
شامل بخش دی، معلم، همکار، دروغ سری شوهر بیوه زن (محتواش هم مثل خودش آشغال بود) و هیچوقت دروغ نگو
همکار هم جالب بود. معلم و هیچوقت دروغ نگو رو فعلا نخوندم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:54)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اینکه قراره یه بخشی از زندگیم تو خوابگاه اونم با این وضعیت بگذره غمگینم
اونوقت میگن ما برای لخت شدن اعتراض کردیم 

خاطره میشه
ببین چقدر خاطره داریم:>

من ادم خونگرم و دلقکیم سازگاری پیدا میکنم زود با این داستانا Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:58)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دیگه شماها ریچین
ما فقیرا روباه و گربه داریم
یسری گراز میاد با بچه هاش
سرپرست اگه اشتباه نکنم دلش میسوزه و غذا میریزه براشون
کم کم بزرگ میشن
و یه شب یکی میاد همه گرازارو میزنه و میبره میفروشه vvv:

جرررر این بدهTelegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 17-01-2026

(17-01-2026، 23:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:50)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام
یه موضوع دارک بگم
رفتم حموم
دیدم تا سقفش خونیه:>
اوندم بیرون

منم یه حموم محبوب داشتم همیشه اونجا میرفتم
یه روز دیدم کفش پر خونه انگار گردن زدن اونجا
هیچی دیگه ولا دیگه نرفتم
تو حموم شما هم پد خونی به دیوار چسبیده؟(((:

اینا چیکار می کنن
چیا می بینم امشب(:
تو پله ها خوابگاه دیدم
خب چرا برش نمیداری از وسط

سروبس بهداشتیا
تا حالا شده دیوار رو به روت از بالاتا پایین آعشته به محتویات بینی باشه؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 18-01-2026

(17-01-2026، 23:56)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:55)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبعیدی رامسرم
وگرنه اهل LA ام
به به
پ اون بسیج لس آنجلس که میگفتن‌تویی D:

شایعه زیاده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ραтяιcια - 18-01-2026

(17-01-2026، 23:58)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:55)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره هم خدمتکار هم راز خدمتکار
منتظرم سرم خلوت بشه بخونمم
از دیجی کالا یه مجموعه پنج تایی گرفته بودم از این نویسنده، قبلا خدمتكار رو خونده بودم و دیدم قیمتش مفته خریدم.
شامل بخش دی، معلم، همکار، دروغ سری شوهر بیوه زن (محتواش هم مثل خودش آشغال بود) و هیچوقت دروغ نگو
همکار هم جالب بود. معلم و هیچوقت دروغ نگو رو فعلا نخوندم

خدمتکار خوب بود؟
ژانراشون همه یکیه؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Berserk - 18-01-2026

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-eb21193bbb8a1.jpg

@Prometheus 
@Tensor