انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ (/showthread.php?tid=286890)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - Ɗєя_Mσηɗ - 05-07-2020

(05-07-2020، 12:16)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:07)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
ظهرت بخیر زیبآ جان*.*

مرسی دلبر *-*
خوبی عزیزم ؟ ((=

بدک نیستم(:

ای جان ♥

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - Sirvan10_a - 05-07-2020

(05-07-2020، 12:18)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:16)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:15)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:12)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا بابام میگه بزار کوردی حرف بزنه ولی مامانم دوس نداره هردوشونم کوردن
واقعا دیگه حرفی برای گفتن ندارم. Dodgy

ولی مادره پیش اون کوردی حرف نزن بقیه جاها بزن Sleepy

آرع بعضی موقع ها با خواهرم حرف میزنم بعضی مواقع هم با دوستام
خوبه من خودم اصلا فارسی حرف نمیزنم با دوستای کوردم کوردی با دوستای ترکم ترکی Cool

عه مگه اهل کجایی؟
الان من یه چی بگم میفهمی چی میگم؟
آذربایجان غربی.

کوردی که تایپ کنی فکر کنم بفهم چون زبون ما با مال شما فرق میکنه.

ولی ترکی تایپم خیلی ضعیفه..

چون اونو نتونستم یاد بگیرم Rolleyes

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - _sehun_ - 05-07-2020

(05-07-2020، 12:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:18)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:16)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:15)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا دیگه حرفی برای گفتن ندارم. Dodgy

ولی مادره پیش اون کوردی حرف نزن بقیه جاها بزن Sleepy

خوبه من خودم اصلا فارسی حرف نمیزنم با دوستای کوردم کوردی با دوستای ترکم ترکی Cool

عه مگه اهل کجایی؟
آذربایجان غربی.

آهان رع آزاربایجانم کورد داره

خب امممممم........ کوردی منطقه ما مث فارسی یکم
خاسی؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 05-07-2020

(05-07-2020، 10:42)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-07-2020، 21:56)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوامممممم...

شوییییمممم کوجاییییییی؟؟؟؟
@"Qนεεɳ♛"

بیا قربون صدقم برو:ngh::ngh::ngh:

چه مدل قربون صدقه ای؟ D:

هر مدلیd:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 05-07-2020

@*SIRVAN*
سلام.
الان باید مچ دخترارو بگیری.
منم که اومدم الان همه فرار میکنن.

(05-07-2020، 12:22)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه مگه اهل کجایی؟
آذربایجان غربی.

خاسی؟
Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes

آذربایجان خیلی کورد داره بوکان مهاباد پیرانشهر سردشت نقده اشنویه این شهر به جز نقده ۹۰٪ کوردن نقده ۶۰٪ کوردن.

اره فرق داره مثل ترکی اینجا با مال تبریز

نمیدونم مال اردبیل شبیه کدومه Confused

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - _sehun_ - 05-07-2020

(05-07-2020، 12:31)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:22)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه مگه اهل کجایی؟
آذربایجان غربی.

خاسی؟
Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes

آذربایجان خیلی کورد داره بوکان مهاباد پیرانشهر سردشت نقده اشنویه این شهر به جز نقده ۹۰٪ کوردن نقده ۶۰٪ کوردن.

اره فرق داره مثل ترکی اینجا با مال تبریز

نمیدونم مال اردبیل شبیه کدومه Confused

کوردی ما اینطوره که سنندجیا مثلا برای احوال پرسی میگن چونی؟ما میگیم چکی یا مثلا اونا به دختر میگن کنیشک ما میگیم دت بعد ما غلیز حرف نمیزنیم

سیروان یه چیزی به نام آمین برات توی دانستنی ها و موضوع های علمی گذاشتم که توی شیمی به دردت میخوره.

(05-07-2020، 12:24)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*SIRVAN*
سلام.
عمو منو درگیر اینجور مساعل نکن این قضیه گذشته من دیگه درگیرش نمیشم مرسی

(05-07-2020، 12:36)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:24)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*SIRVAN*
سلام.
عمو منو درگیر اینجور مساعل نکن این قضیه گذشته من دیگه درگیرش نمیشم مرسی
بله قربان.