انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ (/showthread.php?tid=291245)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - BIG-DARK - 14-11-2020

(14-11-2020، 11:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2020، 11:51):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
امیر پیام خصوصیشو بسته

تو گ.ا تگش کن بگو باز کنه

خسته امTelegh_01
بش ایمیل دادم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - *VENUS* - 14-11-2020

(14-11-2020، 11:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2020، 11:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بذار ببینم گزینه هامون کیان
هر کیو انتخاب کنی میگیرمش برات
اهممممم
کوروش ، علی، امید ، آرش، پرهام، عرفان، صدرا، وحید، جاوید، اسی ناصر
حلالت تو رفاقت باهاش کم نذاشتی
ولی کی گفته از مال مردم مایه بزاری؟ من باید به این وضعیت ادامه بدم تا وقتی که عقاب ها عکسمو رو پرشون تتو کنن lol

دختره من یه دونست.. باید چشماشم رو پشتت تتو کنی !

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 14-11-2020

(14-11-2020، 11:56):ǟrǟֆɦ:м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2020، 11:53)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم هر روز!
هر روز نمیخواد بشینی ۶۰ تا بزنی ۵ تا بزن متداوم باشه هر روز همین!

یعنی چنسال
نه!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 14-11-2020

سر مدیر تالار رو نخور،خوردنی نیست.

(14-11-2020، 11:54)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2020، 18:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند سالته غزل ؟

استغفرالله /:
ولی حافظه‌س دیگه ._.

بهم میخوره چند باشم ؟!

شت ._. ! یعنی یادم رفته باز ؟!
من شرمندمممم .__.
نمیدونم .. اِمممم ، بین ۱۷ تا ۱۹ ؟

نه غزل فک کنم ۱۵ سالش باشه!.-.

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - ÆMÆշЇÑζ - 14-11-2020

(14-11-2020، 11:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2020، 11:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حلالت تو رفاقت باهاش کم نذاشتی
ولی کی گفته از مال مردم مایه بزاری؟ من باید به این وضعیت ادامه بدم تا وقتی که عقاب ها عکسمو رو پرشون تتو کنن lol

دختره من یه دونست.. باید چشماشم رو پشتت تتو کنی !

حاجی دمت گرم خیلی داری روش غیرت میزاری
ولی اصا من حرفم این بود از شذت تنهایی باید عقابا اون حرکتو بزنن
ینی ای دونت وانت یور گرل

(14-11-2020، 11:56)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-11-2020، 11:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیگار واسه سلامتی بده.. دندوناتم زرد میکنه

عه؟! سلیقت خاصه پس ^_-
مسوااک واسه این دلایل ساخته شده
مساعل مهم تر از دندون هست .. هزینش اینه خلاصه

اره . به شدت خاص >>
میخوای واسه توام رفاقتو به حد اعلا برسونم؟ واست یه چند تا پسر پیدا کنم؟ از همون کیوتا؟

از کی تا حالا دامادا ناز میکنن._.

(14-11-2020، 11:59)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه غزل فک کنم ۱۵ سالش باشه!.-.

Shame -___-