انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 12-10-2013

باشه میمونَم به به چقد طرفدار!^ _ ^
پارسال روزه آخره مدرسه ها،یعنی دقیقا دو روز بعدش اولین امتحلن خردادمون شروع میشد ...
من با گوشی دوستم پریا از معلم عربیمون فیلم میگرفتم!
داشت یادآوری و رفع مشکل میکرد!
آروم فیلم میگرفتم ..
یکی از بچه ها بلند میشد جلو گوشی قر میداد!
یکی با انگشتش فوش میداد!
بعد این کلاسِ ما یه پنجره ه حیاط داشت!-_- ..
مدیرمون دید!
یعنی به سمتِ کلاس شیرجه زد!0_0
گفت عبدالهی چه غلطی میکنی؟!:|
گوشیو گرفت بر زمین شترق!-_-

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Wanton - 12-10-2013

(12-10-2013، 21:14)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان!
آزمایشی موندن چقد ادامه داره؟ :|

تو دلمون موند یه ارسالو خودمون پاک کنیم -____-

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 12-10-2013

نقل قول: من خوابم میاد. شما چه طور؟

ن نریداااااااااااااااااااااااUndecided

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - βΑllεяiηΑ♡ - 12-10-2013

(12-10-2013، 21:15)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ChaRisMa ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Directioner girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ghazal.s ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
happy girl *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hhrrbb *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mfire44 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
pink devil ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهسا...... ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهناز 2  

من خوابم میاد. شما چه طور؟

من رفتما|:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - pink devil - 12-10-2013

امشب خیلی خوابم میاد! ):
میرم دیگه کَم کَم ..
داداش فریـد ، داداش ایمان ، شیوایـ♥ـم ، غزالـ♥ـم .. همگی شب خوش!♥ /^ - ^
بقیه رو که ننوشتم ببخشید حوصلم نیس!-_-

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - FARID.SHOMPET - 12-10-2013

نقل قول: حالا اگه قیافه داشت ی چیزی.....
مثل میمون تکتمل نیافتس قیافش....

25r30

نقل قول: گفت عبدالهی چه غلطی میکنی؟!:|
می دونی چیه؟ حقته×!25r30

خو منم برم بچه ها

بدرود

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mïņ̃†êR - 12-10-2013

مرمر فیلم ک چیزی نیست ما پشت دبیر ریاضیمون مانتوش سفید بود فک کنم خیلی دوس داشت دکتر بشۀ ولی ب ارزوش نرسیدۀ بود خخخ

چیز بد نوشتۀ بودیم یارو رفت تو دفتر زنگ تفریح کادر دفتر ریختن تو شیوا مهدیۀ صبا بیاید دفتر رفتیم من انغد خندیدم ک مردۀ بودم فغط میگفتم زنگ بزنید بابام بیاد من تا بابام نباشۀ چیزی نمیگم مسل اینا ک تا وکیلشون نیاد چیزی نمیگن خخخخخخخ

بزا تازۀ داشتم خاطره میگفتم بدرودDodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 12-10-2013

بگو شیوا هستن هنوز

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 12-10-2013

(12-10-2013، 21:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: حالا اگه قیافه داشت ی چیزی.....
مثل میمون تکتمل نیافتس قیافش....

25r30

نقل قول: گفت عبدالهی چه غلطی میکنی؟!:|
می دونی چیه؟ حقته×!25r30

خو منم برم بچه ها

بدرود

چ شادی تو.......
برو پیش زنت!!!!!!

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Wanton - 12-10-2013

فرید فرار کرد بخدا :|