انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتــــگوی آزاد 168 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتــــگوی آزاد 168 (/showthread.php?tid=135281)

RE: گــفـتــــگوی آزاد 168 - Brooklyn Baby - 13-07-2014

(13-07-2014، 17:40)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داش اهورا((:

خوبی مرضیه?(:

آره(:

محسنم خوبه:|!

RE: گــفـتــــگوی آزاد 168 - ჯ Simón BóLIvaЯჯ - 13-07-2014

(13-07-2014، 17:38)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها کدومتون بالای 19 این؟

21

RE: گــفـتــــگوی آزاد 168 - Mïņ̃†êR - 13-07-2014

نقل قول:
شیوا نفری 1000 هم بریزن همه میشه حدود 200 هزار تومن اگه بگیم همین 200 نفری که پیام دادن فقط بدن!!! این میشه اون حقوقی که باید صابر بهم می داد!!!
شماره کارت عابر بانک فرید شارژم قبوله نامردید نریزید خودتونو ثابت کنیدBig GrinBig GrinBig Grin

فرید پاک کردم خودت بده

(13-07-2014، 17:38)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من من من فقطBig Grin

RE: گــفـتــــگوی آزاد 168 - First Star - 13-07-2014

سلام اهورا ._.

یه دعوایی سرت بود :V

RE: گــفـتــــگوی آزاد 168 - ×ThundeRBolT× - 13-07-2014

(13-07-2014، 17:41)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

19؟؟؟؟؟

قضیه چیه؟؟؟
هیچی هیچی فقط میخواستم یه حرکتی بزنم |:

RE: گــفـتــــگوی آزاد 168 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 13-07-2014

(13-07-2014، 17:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2014، 17:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شلوغه!
سلام:ngh:
اهورا اینا میخوان زن بگیرن واست -_-

منم اجازه نمیدم -_-

گفته باشم -_-

باس اجازه ی آباجیت رو داشته باشی *-_-* !

هرچی ابجی بگه.__.
چه مظلوم شدمBig Grin

RE: گــفـتــــگوی آزاد 168 - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 13-07-2014

(13-07-2014، 17:39)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شلوغه!
سلام:ngh:

اهورا نبودی که!

چ دعوایی سرت راه افتاده بود:|

RE: گــفـتــــگوی آزاد 168 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 13-07-2014

(13-07-2014، 17:42)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اهورا ._.

یه دعوایی سرت بود :V

دعوا?0__0
من کدوم گوری بودم
سلام نورا(:

RE: گــفـتــــگوی آزاد 168 - Dead Silence - 13-07-2014

(13-07-2014، 17:40)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
40 تا پست تو ی روز تو گردشگری خوبه ؟ @___@

نقل قول: آخه داری قورتم میدی ..

:|

RE: گــفـتــــگوی آزاد 168 - FARID.SHOMPET - 13-07-2014

نقل قول: پسرم فریــدگــفـتــــگوی آزاد 168 143 میشه یه بار کاربرای اون زیرو کپـی کنـی اینجـآ..؟!گــفـتــــگوی آزاد 168 143 به یاده گذشتـه..@_@

من حاضرم بهت بدم..گــفـتــــگوی آزاد 168 143فقط بیـآ..گــفـتــــگوی آزاد 168 143

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Adl!g+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Apple 50 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
First Star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shadow of Death ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آتوسا(1) ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلنا654321 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـــــــهــنــاز ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهیــار ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஐற£ℒἶ†дஐ *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♫RAHA♫ *، 1 مهمان

بچه ها شاهد باشید شیوا حقوق منو میده که بیام!!!