انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ (/showthread.php?tid=168073)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Mᴏsᴇs - 03-09-2014

(03-09-2014، 11:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر بخواییم اونجوری حساب کنیم در اسکی رفتن شما اُستاد مایی ^__-

دومن کسی با تو حرف زد فرفره ؟ :|
دیدی تیکه سنگینی بود سپاست رو برداشتی ..

آخی V:

آره خوب ((=

خوشم نمیاد از پُست هایی ک همش با منظور و کنایس ._.
این کاملا واضح بود ..

میگم فعالیت کن جایزه بگیر:V

تو ام برو مدرک دخالت در کارای دیگرانو بگیر ^_^*

کیک و ساندیسه دیگه :V؟

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - ღSηow Princessღ - 03-09-2014

نـه..اون نداده..!!! من اینو از فیسبوک پیچوندم..!!Big Grin وردار لینکشو..الان میرم سپاست میکنم..! .-.

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - CTG - 03-09-2014

(03-09-2014، 11:32)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده
نقل قول: توسط
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Apple 50  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
BŘØkəN WÏnĞŠ  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^MôBįŇą^  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
adia  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
frost  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
saba 3  ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$
نفس جان تبریک میگم همه با تو هم عقیدنRolleyes

خخخخ(:
میدونم...
من دارم میرم...دیه نمیام...وصیتاتونو بکنین...:hiccp:
رمزتو بده به من:ag54:

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - *Nafas* - 03-09-2014

(03-09-2014، 11:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه بدبختی اینه شمارتو دارم Big Grinbathtime
تو یکی داری؟|:
من ده تا شماره از تو دارم:hiccp:
هر روز با یه خط اس میدی...

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - saba 3 - 03-09-2014

مننننننننننننننننننننننننننننننننننAngryهستم

(03-09-2014، 11:34)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می ترکونیم تابستونو
بیس بیس
جججججییییییییزززززززز
بدرود همگی
بشین >_<

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - *Nafas* - 03-09-2014

(03-09-2014، 11:39)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمزتو بده به من:ag54:
نه قولشو به یکی دیه دادم:hiccp:

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Brooklyn Baby - 03-09-2014

(03-09-2014، 11:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی تیکه سنگینی بود سپاست رو برداشتی ..

آخی V:

آره خوب ((=

خوشم نمیاد از پُست هایی ک همش با منظور و کنایس ._.
این کاملا واضح بود ..

میگم فعالیت کن جایزه بگیر:V

تو ام برو مدرک دخالت در کارای دیگرانو بگیر ^_^*

کیک و ساندیسه دیگه :V؟

جم کن ببینم بابا :|

راستی خلاقیت امضات تو حلق مدرکت :V

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - ◄Iяαи► - 03-09-2014

من نمیدونم این مهمونآ اینجآ چیکآر میکنن -_-*

(03-09-2014، 11:35)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:32)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:27)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:25)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:19)^MôBįŇą^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلام!
سلام مبی ._.

ســــلام سینا!
خوبـــی??
ارع خوبم :|
(03-09-2014، 11:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا عکشمو گززاشتم
دیدمت پسر :|
(03-09-2014، 11:29)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:26)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 11:21)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوش جون:|

دفعه ی دیگه که چشامو میبندم نمیحوام ببینم خواب تورو(:
نوه ندارم:|
نفس تو ام میخوای؟! .-.
سینا یه جور میزنم میری تو دیوار  :|
بزن :|
خجالتم نده چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ 143

بکش کنار بزار باد بیاد 3fs
:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||