انجمن های تخصصی  فلش خور
¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ (/showthread.php?tid=228076)

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Titiw - 30-05-2015

(30-05-2015، 12:28)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:25)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:24)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:21)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:20)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._____________.

وآهآی ملیکآ عکس سلنُ گذاشتی^__^
از ریحآنآ دل کندی:|

(30-05-2015، 12:19)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا منو گیر اوردیا ._.
من کارم زیاده میفهمی زیاد =)
باشه صبر کن خوب تو هم میری ده ساعت بعد میای ._.

با منی یا با دخترع ؟ ._.
با جفتتون(:
دیوثآ

خیلی ممنونم ._.
الان من چرا دیوثم ؟=)
اخیش ولم کرد ._.
تو دیوثی چون بآ ی دختر اینجوری برخورد نمیکنن:/
دختره ام دیوثه چون اومده ____تورو میکنه:|
بله بله ._.

بله دختره که صد درصد هست =)

بعد یک سوال فنی چجوری باید برخورد کرد با افرادی که تقوا و ایمان را ریشه کن میکنند ؟ و به جنس مخالف پیشنهاد میدهند =)
الکی مثلا من سرباز خدام ._.
من پسر کلا پاکیم تا حالا دست به دخدر مردم نزدم میفهمی ؟ =)

بآز اینو جَو گرفت چِرت گفتنش شروع شد^__^

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - ЩΦlբ - 30-05-2015

(30-05-2015، 12:23)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام Smile

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - ๒lคςк ๔єค๔ - 30-05-2015

(30-05-2015، 12:31)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:28)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:25)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:24)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:21)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآهآی ملیکآ عکس سلنُ گذاشتی^__^
از ریحآنآ دل کندی:|

با جفتتون(:
دیوثآ

خیلی ممنونم ._.
الان من چرا دیوثم ؟=)
اخیش ولم کرد ._.
بله بله ._.

بعد یک سوال فنی چجوری باید برخورد کرد با افرادی که تقوا و ایمان را ریشه کن میکنند ؟ و به جنس مخالف پیشنهاد میدهند =)

من هر وقت ناراحتم این جوری میشم._.

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - ЩΦlբ - 30-05-2015

(30-05-2015، 12:18)sϻσκε ϐσψ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:17)ЩΦlբ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:15)sϻσκε ϐσψ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:13)ЩΦlբ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:08)sϻσκε ϐσψ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بیشوری ممد خو یه بار هم تو پیام بده .-.

همش من پیام میدم :|

hala ye bar bde
dasan daram bekhoni :-)
mal mal qermezi
nemkhy ???????????

Khar dar :v

na mamnon :|
k*n qermez  / cha e !!!
na khare |:
(B) !!!!!!!!!!!!!
ajab khary |:
badan migam
bawshe badan bego man daram alan j*q mizanam -_-

hal nadaram :|

قولت یادت رفت -_- !!!!!!!

(30-05-2015، 12:32)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2015، 12:31)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ممنونم ._.
الان من چرا دیوثم ؟=)
اخیش ولم کرد ._.
بله بله ._.

من هر وقت ناراحتم این جوری میشم._.

اوخی الآن نآرآحتی مثلا....=|||

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - || Mιѕѕ α.η.т || - 30-05-2015

سپآس بدهید جوآنآن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=228887

(30-05-2015، 12:34)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپآس بدهید جوآنآن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=228887

وویی جونم خلاقیت^__^
خیلی جیگر بودن
سپاسیدم(:

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Mᴏsᴇs - 30-05-2015

ما که نمیشناسیم:| ..  آشنا ماشنایی بود ندا بده ..

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Mr.Robot - 30-05-2015

شام جی داریم ؟ 
الویه |:
حالا چی میخوای ؟ 
ظرف بلور با خیار شورسینه ی مرغ با تخم مرغ /:
دیگه ی چی میخوای ؟ 
داری میبینی سیب زمینی حالا یه شیشه سس دلپذیر اگه بخوری نمیشی تو سیر |:
=))

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 240¤ - Berserk - 30-05-2015

(30-05-2015، 12:36)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما که نمیشناسیم:| ..  آشنا ماشنایی بود ندا بده ..

میخوآی آشنا شیم (._.)---+

(30-05-2015، 12:37)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شام جی داریم ؟ 
الویه |:
حالا چی میخوای ؟ 
ظرف بلور با خیار شورسینه ی مرغ با تخم مرغ /:
دیگه ی چی میخوای ؟ 
داری میبینی سیب زمینی حالا یه شیشه سس دلپذیر اگه بخوری نمیشی تو سیر |:
=))

قبلنم گفتی ی بآر اینو ._.