انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ (/showthread.php?tid=265736)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - Sмαяту Gιяℓ - 21-06-2017

همچنین ._.
اون دیگه شوخی نبود..
از حرفش ناراحت شدم

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - IM JUST TIRED - 21-06-2017

(21-06-2017، 18:08)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنین ._.
اون دیگه شوخی نبود..
از حرفش ناراحت شدم
زیاد جدی نگیر باو خواهرم اینجا محازیه

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: IM JUST TIRED، s.f، Sмαяту Gιяℓ
s.f ای برادر..
چرا سخن نمی گویی؟ :|

(21-06-2017، 18:12)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2017، 18:08)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنین ._.
اون دیگه شوخی نبود..
از حرفش ناراحت شدم

دنیای مجازی
اما حرفای واقعی -_-

بنده خذا این داشمونم هم به دنبال نویسنده شدنه

آخه نویسنده بشی که چی!
کلی زحمت میکشی آخرسرهم هیچی به هیچی!

(21-06-2017، 18:13)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

s.f ای برادر..

(21-06-2017، 18:12)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنین ._.
اون دیگه شوخی نبود..
از حرفش ناراحت شدم

دنیای مجازی
اما حرفای واقعی -_-
باو تا جایی که یادم میاد تو اسکیرین دادی نوشته بود طرف از دخترای 16 ساله خوشگل تری که علی یه تیکه ای انداخت توه مگقتی من برم بهتره

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 21-06-2017

شاعر میفرماید کِ
سلام من به تو یاری قدیمی :V

بغدش موندم اون کسی که این حرفو زده مثلا دخترای شونزده ساله چجورین که تو از اونا خوشگل تری؟ Huh

(21-06-2017، 18:19)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاعر میفرماید کِ
سلام من به تو یاری قدیمی :V

شاعری دیگر هم میفرماید سلام سلام دینگ دینگ همگی سلام دینگ دینگ Big Grin Big Grin Tongue

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - _Lσѕт_ - 21-06-2017

منم همون هوآدآر قدیمی :|

(21-06-2017، 18:17)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2017، 18:13)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

s.f ای برادر..

همچنین ._.
اون دیگه شوخی نبود..
از حرفش ناراحت شدم

دنیای مجازی
اما حرفای واقعی -_-
باو تا جایی که یادم میاد تو اسکیرین دادی نوشته بود طرف از دخترای 16 ساله خوشگل تری که علی یه تیکه ای انداخت توه مگقتی من برم بهتره

دیشب؟
بیخیال حالا
دیشب دیشب بود امروز امروزه
اگه میموندم بحث به جاهای باریک میکشید -_-