انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ (/showthread.php?tid=280009)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - Ɗєя_Mσηɗ - 24-03-2020

ساعت سه و چهل و دو دقیقه ._.
خواب فک کنم معنی نداره برا ما !
والا !

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - red_Queen - 24-03-2020

(24-03-2020، 2:06)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت سه و چهل و دو دقیقه ._.
خواب فک کنم معنی نداره برا ما !
والا !

خخخ
دقیقا

منم اون یار شیرین
منم اون یار با ناز
واسه یه عاشق دلتنگ
منم خونه ی دلباز...
عااا حالا بیااا

ساعت شیش و شیش دقیقه
بازم خوابم نمیاد !

خداوکیلی شب بیداری خیلی بد دردیه
کل شبو هر کاری کردم خوابم نبرد !
به جغد گفتم زکی ! ._.

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - ابراهیم هادی - 24-03-2020

(23-03-2020، 22:59)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 22:57)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 22:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 22:52)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 22:51)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممممم

سلام

(23-03-2020، 22:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نکنه ((:
قربونت
خخخخخخخخخ Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
اممممم بپرسم اصلتو گلم؟33

بله
صبا هستم
و ۱۸.۵سالمه

خوشبختم46
منم مهسام Big Grin
14

کم کم یخم داره باز میشه Big Grin  Big Grin  Tongue
یه نیمچه یخ خوبه ها

خخخخخخخخ نوووچ Tongue  Wink
تو دختری یا پسر؟ Huh  Big Grin
من ؟! پناه بر خدا......

(23-03-2020، 22:59)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 22:57)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 22:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 22:52)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2020، 22:51)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامممممم

سلام

(23-03-2020، 22:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نکنه ((:
قربونت
خخخخخخخخخ Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
اممممم بپرسم اصلتو گلم؟33

بله
صبا هستم
و ۱۸.۵سالمه

خوشبختم46
منم مهسام Big Grin
14

کم کم یخم داره باز میشه Big Grin  Big Grin  Tongue
یه نیمچه یخ خوبه ها

خخخخخخخخ نوووچ Tongue  Wink
تو دختری یا پسر؟ Huh  Big Grin
من ؟! پناه بر خدا......

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - saba 3 - 24-03-2020

(24-03-2020، 6:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جغد گفتم زکی ! ._.

تو شب بیداری داری و من بی خوابی

الان ساعت هشت. ما که خوابیدیم
زورکی هم شده بخوابین مرض کبد میگیرین ها

(24-03-2020، 7:06)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2020، 6:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جغد گفتم زکی ! ._.

دواش فعالیت بدنی زیاده 
نشد راملتئون هم خوبه با تجویز پزشک

تعطیلی شده قدیمیا اومدن بزار کلاسا شروع بشه دوباره میشه گروه نوجوانان Telegh_01

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۰ - saba 3 - 24-03-2020

(24-03-2020، 7:07)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2020، 7:06)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جغد گفتم زکی ! ._.

دواش فعالیت بدنی زیاده 

گروه نوجوانان چیه
خردسالان??

(24-03-2020، 7:26)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2020، 7:07)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جغد گفتم زکی ! ._.

دواش فعالیت بدنی زیاده 

گروه نوجوانان چیه
خردسالان??

بیشتر تو محدوده پانزده سال هستن نوجوان نمیشه؟!