انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۲ (/showthread.php?tid=280620)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۲ - Sirvan10_a - 28-03-2020

@"s-t-i-n"

ای بابا ببخشید دیگه تو برو اون کارو بکن من جبران میکنم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۲ - Ɗєя_Mσηɗ - 28-03-2020

(28-03-2020، 23:43)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2020، 23:40)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"S-T-I-N"
وای ستین همه ی انرژیم رفتهههه

چرا عزیزم؟ Huh Heart

اعصر تا حالا داشتم میخندیدم
اونقد خندیدم دلم درد گرفت خخخخخخخخ

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۲ - ارش ps4 - 28-03-2020

(28-03-2020، 23:44)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2020، 23:43)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2020، 23:40)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"S-T-I-N"

چرا عزیزم؟ Huh  Heart

یه دانشمندی میگه در همچین حالتی بازم بخند خوب میشی.خخخخخخخخخخخخخخ

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۲ - لــــــــــⓘلی - 28-03-2020

(28-03-2020، 23:43)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"s-t-i-n"

ای بابا ببخشید دیگه تو برو اون کارو بکن من جبران میکنم

مثلا چجوری میخوای جبران کنی؟؟؟؟؟
نباید ظهر اونه حرفو جلوی اون ادم میزدی ک نتیجه ش این بشه :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/ghnjcfg.png

(28-03-2020، 23:44)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"S-T-I-N"

چرا عزیزم؟ Huh  Heart

خوبه ک Big Grin Big Grin

(28-03-2020، 23:47)ارش ps4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"S-T-I-N"

چرا عزیزم؟ Huh  Heart

خخخخخخخخخخخخختخخخخخخ

@"S-T-I-N"
داستان چیه اجی؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۲ - لــــــــــⓘلی - 28-03-2020

(28-03-2020، 23:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2020، 23:47)ارش ps4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"S-T-I-N"

چرا عزیزم؟ Huh  Heart

خخخخخخخخخخخخختخخخخخخ

@"S-T-I-N"
داستان چیه اجی؟

بهت میگم حالا

@"S-T-I-N"
الان نمیشه بگی؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۲ - Sirvan10_a - 28-03-2020

@"s-t-i-n"

باشه منم جلوی همه معذرت میخوا

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۲ - لــــــــــⓘلی - 29-03-2020

(28-03-2020، 23:57)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"s-t-i-n"

به نظرت فرقی میکنه الان ؟؟؟؟؟
جلوی اون نباید اون حرفو میزدی
منو مهسا همیشه کارمون همینه
تو و عشقت ب هم میرسین عادی سلام میکنین؟
نمیخواد معذرت خواهی کنی
دوست ندارم بزرگترم ازم معذرت خواهی کنه ی بار دیگه عم بهت گفته بودم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۲ - Sirvan10_a - 29-03-2020

(29-03-2020، 0:01)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2020، 23:57)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"s-t-i-n"

به نظرت فرقی میکنه الان ؟؟؟؟؟
جلوی اون نباید اون حرفو میزدی
منو مهسا همیشه کارمون همینه
تو و عشقت ب هم میرسین عادی سلام میکنین؟
نمیخواد معذرت خواهی کنی
دوست ندارم بزرگترم ازم معذرت خواهی کنه ی بار دیگه عم بهت گفته بودم

باشه معذرت نمیخوام
حال بخشیدی؟