انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 (/showthread.php?tid=293398)

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - Emmɑ - 02-02-2021

(02-02-2021، 9:19)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 9:17)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط میخورن باید بیان بگو بیان وگرنه من میکشمشون

راستی با ط قرار بود برم سواحل زیبای انجمن؟

اوکی ولی عاخه ممکنه ب جرم قتل بری زندانا؟
اوهوم من ساک کوچولومو آماده کرده بودم:/
ولی الان شدید سرما خوردم نای راه رفتن نی:/
کرونا داری؟
من فقط گلوم درد میکن بینیم هم گرفته شده عرررررر
اوکی بصبر هفته دیگه میریم

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - The - Rz - 02-02-2021

(02-02-2021، 9:31)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 9:19)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرونا داری؟
Covid 21

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - моои - 02-02-2021

(02-02-2021، 9:31)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرونا داری؟

ی خدایی نکرده پشت بندش میزاشتی بد نبودا:/♡
نع کرونا ندارم فقط من سرما بخورم بد سرما میخورم
اوهوم ولی حتما بریم دیگع

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - Emmɑ - 02-02-2021

(02-02-2021، 9:32)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرونا داری؟

ی خدایی نکرده پشت بندش میزاشتی بد نبودا:/♡
نع کرونا ندارم فقط من سرما بخورم بد سرما میخورم
اوهوم ولی حتما بریم دیگع
خدا سلامتی بده داش
عموی من رفته بود بیمارستان میگفت سرماخوردم دکتر بهش گفته بود الان سرماخوردگی نیست یا کروناست یا انفولانزا
دارم بهت روحیه میدم عزیزم Big Grin
صد در صد

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 02-02-2021

(02-02-2021، 9:30)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوریم SFG
سرور Dedic Server 14 تو آسیا

بالا نمیاد

بیا تو Dedic server 12 تو آسیا

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - The - Rz - 02-02-2021

(02-02-2021، 9:36)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 9:30)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوریم SFG
سرور Dedic Server 14 تو آسیا

بالا نمیاد

بیا تو Dedic server 12 تو آسیا
14 قط شد ریختم ت 12

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 02-02-2021

حاجی دیدمت لفت نده گذاشتن Tundra الان میام

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - BIG-DARK - 02-02-2021

@Rasha_rap
حسین شماره 8343 تو گروه کیه؟

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - THEDARKNESS - 02-02-2021

(02-02-2021، 8:57)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 21:25)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/۲۰۲۱۰۱۳۱-۲۲۰۵۴۶.jpg
میدان تیر
حدس بزنید کدومم

همون ک تیشرت و شلوار سرمه ای پوشیدع؟
ی ارتش فرستادی از کجا تشخیص بدیم حاجی؟ Sad

نه اون یکی دیگه پیراهن سرمه ای داره

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401 - ÆMÆշЇÑζ - 02-02-2021

(02-02-2021، 9:26)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 6:58)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه , پس تو تقسیم کن من انتخاب میکنم ولی ):

نههه.. من فقد کنجکاوم واسه کییک .. شکمو چیه

بابا دخترمع , این واسه درخت بود
اون ک بد نیس :/ کلا با هر صفتی , بیاد عالیه

به سه قسمت مساوی تقسیم میکنم عاما بزرگش برای ملی:^
شکمویی دگ اعتراف کن هی با من چونه میزنی :/
این و اون برا اشیاست .-. عاو
قبوله . تیکه بزرگش مال دخترم
کوچیکه هم مال تو . هرچی موند برا من.. ب هرحال.. عیب نداره . از قدیم گفتن مرد کوه درده (:
اعع .. من اصا منظورمم اینا نبود میدونین خودتوون
+
بگرد تو گوگل یا جاها دگ . چند تا فست فودی خوب واسم پیدا کن اون سمتا هتل استقلال واسه نهاری چیزی قبل از اینک تو بیای ):