انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ (/showthread.php?tid=293523)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 05-02-2021

خداوندا صبر عیوب میطلبم:|

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Mohlek - 05-02-2021

(05-02-2021، 21:30)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 21:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ چه جالب ,
اینجا همه عین همن ...
من خودمم تا همین یه یه ربع پیش بغز داشتم ...
همه خسته ...
همه اعصاباشون خراب ...
هعی خدا , ناموصا چرا منو اوردی تو این دنیا ؟

من امشب فاز دپ گرفتم نم چمه:/
یک اهنگ غمگین لدفا:|

من خودم اینجا یه پا آهنگه غمگینم Telegh_01

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Prometheus - 05-02-2021

(05-02-2021، 21:52)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 21:44)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Baranis"
باران جان من فکر نمیکنم مطمعنم

سلام اونجا جواب ندادم ببخش ^-^
گفتم که فکر نمیکنم اطمینان پیدا کردم ^-^
@"Baranis"

ای خدا ادمو مجبور میکنی بیاد اینجا/=
خوبه داش/=
حالا چرا فرق میکنی مثلا

فرقم اینه که دوس ندارم سوال یا حرفی که تو جمع بیان میکنم به طور خصوصی جواب داده بشه ^-^

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - моои - 05-02-2021

(05-02-2021، 21:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 21:30)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من امشب فاز دپ گرفتم نم چمه:/
یک اهنگ غمگین لدفا:|

من خودم اینجا یه پا آهنگه غمگینم  Telegh_01

فاز دپ بده گریمون بگیره ببینم:/

ike ملیکا بیا ناموسا!

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - βάરãɲ - 05-02-2021

(05-02-2021، 21:55)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 21:52)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا ادمو  مجبور میکنی بیاد اینجا/=
خوبه داش/=
حالا چرا فرق میکنی مثلا

فرقم اینه که دوس ندارم سوال یا حرفی که تو جمع بیان میکنم به طور خصوصی جواب داده بشه ^-^

قانع شدم/=

من اونجا گفتم چون دوس نداشتم بیام اینجا باز اون حرفا رو بشنوم Sad

@*Aɴѕel*

خدا صبر بده؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Prometheus - 05-02-2021

(05-02-2021، 21:55)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2021، 21:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من صدای گریه های شوقت رو توگوش غم شنیدم »:/
من روح مرگ رو تو جسد زندگی دیدم :///
+
زار بزن

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Mohlek - 05-02-2021

(05-02-2021، 21:55)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه با آهنگ نمیاد
گریه زمانیه که به ته خط برسی و از همه جا بت فشار بیاد
به هیچ جا هم نتونی پناه ببری
اونوقت مجبور میشی گریه کنی
مجبور میشی اشک بریزی

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - βάરãɲ - 05-02-2021

نگو ک حال من از همه خراب ترعTelegh_01