انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» (/showthread.php?tid=297515)

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - سهَ‌ند - 01-07-2021

(01-07-2021، 11:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 11:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضیا ذهنشون نیاز به عمل زیبایی داره

یاد یه کلیپ کوتاه افتادم ک میگفت توسط کدوم سلبریتی بلاک شدی
،
چی بگم

هر چی میخوای بگو

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - _sehun_ - 01-07-2021

(01-07-2021، 11:39)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 11:37)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی سرچ کنم؟

" دستگاه منگوله ساز " .-.

نداره دیجی کالا -_-

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - ѕααяeη - 01-07-2021

(01-07-2021، 11:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 11:39)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

" دستگاه منگوله ساز " .-.

نداره دیجی کالا -_-

داره الان من خودم دیدم ._.
لینکشو برات پ.خ میکنم...D:

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - THEDARKNESS - 01-07-2021

(01-07-2021، 11:14)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرم انسانیه الان داره کنکور میده تو چرا نرفتی؟/:
@THEDARKNESS

من تجربیم فردا کنکور داریم
انسانی و ریاضی شرکت کننده هاش رو هم اندازه تجربی نیست و دوبرابر پسرا تو رشته تجربی امسال دخترا شرکت کردن.
از دوبرابر یکم بیشتر

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - _sehun_ - 01-07-2021

(01-07-2021، 11:51)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 11:14)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرم انسانیه الان داره کنکور میده تو چرا نرفتی؟/:
@THEDARKNESS

من تجربیم فردا کنکور داریم
انسانی و ریاضی شرکت کننده هاش رو هم اندازه تجربی نیست و دوبرابر پسرا تو رشته تجربی امسال دخترا شرکت کردن.
از دوبرابر یکم بیشتر

عه من فک میکردم تو انسانی عی

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - شـــقآیــق - 01-07-2021

(01-07-2021، 11:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 11:04)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی دوسش دارم(:

چطور انقدر زیبا هستید؟

چشات زیبا میبینه رفیق

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - *VENUS* - 01-07-2021

(01-07-2021، 10:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این برنامه سمتا مگه واسه ام آی سیکسه؟ نه میتونی چیزی از توش کپی کنی نه حتی اسکرین شات گرفت :/

این ارسالت چی داشته که گزارشش میکنن؟ ._.
من متوجه نشدم یا واقعا چیز بدی نداره؟

(01-07-2021، 12:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 11:31)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطور انقدر زیبا هستید؟

چشات زیبا میبینه رفیق

راست میگه *-*

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - *Aɴѕel* - 01-07-2021

سلام

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - Prometheus - 01-07-2021

(01-07-2021، 12:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

سلام ._.

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - سهَ‌ند - 01-07-2021

(01-07-2021، 12:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2021، 10:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این برنامه سمتا مگه واسه ام آی سیکسه؟ نه میتونی چیزی از توش کپی کنی نه حتی اسکرین شات گرفت :/

این ارسالت چی داشته که گزارشش میکنن؟ ._.
من متوجه نشدم یا واقعا چیز بدی نداره؟

ها؟ سمتا اسم یه برنامه واسه خوندن کتابه :/ که خیلی قوانین کپی رایت عجیبی داره. شاید واسه ام آی سیکس گزارش میکننTelegh_01 MI6 اسم سازمان جاسوسی انگلیسه.