انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 (/showthread.php?tid=298055)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - _sehun_ - 13-08-2021

(13-08-2021، 13:56)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 12:55)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همون روز اول که دیدمت
جووووون بیا اینجا ببینمت

(13-08-2021، 13:48)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمی Telegh_01
جون آرمی
الهی ارمی نمیره براتD::::

(13-08-2021، 13:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرت راجب نوحه ای فرستادددم؟ نگفتی
دوست نداشتم
فقط الحمدالله که مادرمی

از بس بد سلیقه ای -_-

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - shghyegh - 13-08-2021

(13-08-2021، 14:25)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز جهانی چپ دست مبارک

دلیل نامگذاری این روز ، انتقاد از این است که تمامی ابزارها و امکانات برای راست دست ها طراحی شده اند و چپ دست ها را مجبور به کاربرد از دست راست می کنند !

چپ دستای جیگرم روزتــــون مبارک^^

روز خودمم مبارکD:
منم هیچوقت صندلی مخصوص چپ دستا نداشتم@_@

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 13-08-2021

(13-08-2021، 14:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 14:25)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز جهانی چپ دست مبارک

دلیل نامگذاری این روز ، انتقاد از این است که تمامی ابزارها و امکانات برای راست دست ها طراحی شده اند و چپ دست ها را مجبور به کاربرد از دست راست می کنند !

روز خودمم مبارکD:

D:
روزمون مبارک
منم آزمونای نمیدونم چیچی و چیچی که تکی بود باید کج میشدم *-*

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - سهَ‌ند - 13-08-2021

(13-08-2021، 13:56)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 12:55)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همون روز اول که دیدمت
جووووون بیا اینجا ببینمت

اینجام دیگه
تو اونجایی

(13-08-2021، 14:31)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 14:29)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
روزمون مبارک

اره مبارک 48
عب نداره ما تکیم یدونه ایم یگانه ایم برا همین امکانات برا ندارن چون ما خیلی منحصر بفردیم 4fvf Cool

روز جهانی چپ دست مبارک

روز خودمم مبارکD:
من راست دستم ولی دست چپم رو بیشتر دوس دارم
دلیلشم به خودم ربط داره

(13-08-2021، 14:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز جهانی چپ دست مبارک

روز خودمم مبارکD:
دلیلشم به خودم ربط داره

Telegh_59 Telegh_01

@Musalick روزهای بدون ترس از اخطار و محرومیت خوش میگذره؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۴۵2 - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 13-08-2021

(13-08-2021، 14:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2021، 14:31)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
روزمون مبارک

اره مبارک 48
عب نداره ما تکیم یدونه ایم یگانه ایم برا همین امکانات برا ندارن چون ما خیلی منحصر بفردیم 4fvf Cool

(:
سس ماستD:
نیاز بود

(13-08-2021، 14:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز جهانی چپ دست مبارک

روز خودمم مبارکD:
دلیلشم به خودم ربط داره

من چیزی نگفتم
ولی خب هنوزم روزت مبارک نی._.

(13-08-2021، 14:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیلشم به خودم ربط داره

من چیزی نگفتم
ولی خب هنوزم روزت مبارک نی._.

تو درک نخواهی کرد