انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - shghyegh - 01-03-2026

(01-03-2026، 19:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 19:15)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ( هنوز )

واا مطمعنی؟
امروز یه ویدیو دیدم توی اینترنشنال میگفتن زدن
شاید فقط یه بخشی ازشو زدن

اون جایی ک اخبارو نشون میدن ی صداوسیمای دومه
ی جای اضطراری ک تو جنگ میرن اونجا ک مث دفه قبل نشه حتی اگه الان زدن اونا بتونن خبر بدبختیشونو بدن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - فرنودِ بن گیومرث - 01-03-2026

فکر کنم مضطربم خودم نمی‌دونم چون اگزمام برگشت دوباره.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Titiw - 01-03-2026

(01-03-2026، 17:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

590448

پیست هاب بزنید مبین نت وصله

یافت نشد

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Medusa - 01-03-2026

(01-03-2026، 19:18)Tensor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 19:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واا مطمعنی؟
امروز یه ویدیو دیدم توی اینترنشنال میگفتن زدن
شاید فقط یه بخشی ازشو زدن

اعتبار ایران اینترنشنال اندازه اعتبار شبکه خبره. (هیچی)

سلاام. چطوری؟
قرار بود قطعی بعدی با نقاشیامون بیایا، یادمون نرفته.

(01-03-2026، 19:42)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم یهو تو آینه نگاه کردم دیدم تمام پوست لبمو کندم.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - N0B0DY - 01-03-2026

آتلانتیک | ترامپ:

ایرانی‌ها می‌خواهند مذاکره کنند و من موافقت کرده‌ام که مذاکره کنم، بنابراین با آنها صحبت خواهم کرد.

آنها باید زودتر این کار را می‌کردند. آنها باید کاری را که بسیار عملی و آسان بود، زودتر ارائه می‌دادند. آنها خیلی صبر کردند.

آنها می‌توانستند به توافق برسند. باید زودتر این کار را می‌کردند.
.
.
.
.
عجب ....

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 01-03-2026

یکم فضا سنگین نیست؟
دست و دلم به هیچ کار نمیره

منتظر هیجان جدیدم.

(01-03-2026، 19:50)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 19:42)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم یهو تو آینه نگاه کردم دیدم تمام پوست لبمو کندم.

اوه اوه. ویتامین‌ آ بزن. البته فکر کنم الان بدتر بسوزونه ...

(01-03-2026، 19:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم فضا سنگین نیست؟
دست و دلم به هیچ کار نمیره

منتظر هیجان جدیدم.
نه می‌تونم کار کنم نه چیزی بخونم. یه لگو آورده بودم با خودم(خونه خواهرم که امن‌تره) ولی اونم حال ندارم (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Medusa - 01-03-2026

(01-03-2026، 19:50)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آتلانتیک | ترامپ:

ایرانی‌ها می‌خواهند مذاکره کنند و من موافقت کرده‌ام که مذاکره کنم، بنابراین با آنها صحبت خواهم کرد.

آنها باید زودتر این کار را می‌کردند. آنها باید کاری را که بسیار عملی و آسان بود، زودتر ارائه می‌دادند. آنها خیلی صبر کردند.

.
.
.
.
عجب ....

به‌خدا می‌شینم گریه می‌کنم.

(01-03-2026، 19:50)N0B0DY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آتلانتیک | ترامپ:

.
.
.
.
عجب ....
ایشالا که میخواد غافلگیر کنه...

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - sober - 01-03-2026

هواپیماها دارن میان