انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ (/showthread.php?tid=301741)

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - wushu - 12-03-2026

سلام ..

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Titiw - 12-03-2026

(12-03-2026، 0:24)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 0:22)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

10 تا سپاس دیگه میشی ۷۷۷۷
من ۸۸۸۸ام^.^

وای رند 
ده تا سپاس دیگه میدم دیگه به هیچکسی سپاس نمیدم خوشگل بمونه ._______. 

ارهه خیلی نایسه اینجوری^.^

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Faust - 12-03-2026

(12-03-2026، 0:21)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 0:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدررر جالب ((:
تو گفتی کشفش کردم
تا قبل از این یه چیزی میخواستم بنویسم تو نوت مینوشتم بعدا کپی پیست میکردم .
چقدر با دقت از امکانات استفاده میکنی

وای(((((((((= 
خیلی خندیدم منو ببخش 
مهم نی چی باشه سعی میکنم تا جایی که میشه از سوراخ سمبه هاش سر در بیارم
یادمه بچه که بودم بازیای ویدیویی رو ی دور تا ته میرفتم، بعد دوباره شروع میکردم از اول و هر محله رو تک به تک گوشه کنارا رو میگشتم 
مثلا بازی شرک خیلی گوشه کنار خاصی نداشت به شدت دنیای محدودی بود
ی بازی جیمی نوترون هم داشتم اون هر از گاهی چیزای جالبی پیدا میکردم ولی فقط دکوری بودن. دیزاین دنیا بودن. مثلا ی خونه پیدا کرده بودم که پشتش استخر داشت ندیده بودم. بعد تظاهر میکردم اینجا پارتیه میرفتم تو استخرش(((=
ی بازی دیگه بود بازی موش سر آشپز وای این خدا بود. نه تنها به شدت هر گوشه کنارش ی چی پیدا میشد بلکه فقط دکوری نبود یهو ی مرحله جدید میدیدم. از همه بازیا بیشتر این رو هی از اول شروع میکردم باز. و هر بار بلا استثنا دوتا مرحله جدید آنلاک میشد(((: 

خندیدی ؟
عزیزم من پریشبا داشتم به ایمان میگفتم
صندوق پیام خصوصیم پر شده بود ، نشستم دونه دونه پیامارو حذف کردم دستم شکست
در نهایت که همرو حذف کردم دیدم اون بالا یه گزینه هست به اسم "تخلیه پوشه ها" 
و من اینطوری بودم که (((((: هعییی .

اوخییی ‌._. چههه بامزززه
ملیکا کوچولوی کنجکاووو
تصورت کردممم.

ببین من برعکس تو خیلی آدم کلی نگری ام تو اکثر چیزا به جزئیات توجه ندارم مگر چیزایی که خیلی علاقه داشته باشم.
مثلا حتی تو چهره افراد و حتی لباساشون
مثلاً جایی بریم تو جمعی و اینا
یکی به طور مثال بگه دیدید دماغ طرف چقدر بزرگ بود؟! و من ندیدم اصلااا ((: چون کل چهره رو میبینم اصلاً جزئی نگاه نمیکنم.
یا اصلاً لباساشونو توجه نمیکنم بهم میگن چقدر فلانی لباسش ضایع بود و ..

(12-03-2026، 0:25)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

برو ۸ تا از سپاساتو بردار بشی ۱۱۱۱((=

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - wushu - 12-03-2026

(12-03-2026، 0:27)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 0:25)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

حالشو ندارم =))

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Wanton - 12-03-2026

زیرنویسای شبکه سه رو... فوتبال با چاشنی پروپاگاندا (((:

(12-03-2026، 0:22)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 0:11)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه(((((: 
هر متنی که نمیخوای فعلا ارسال کنی به هر دلیلی 
اون پایین بجای ارسال میزنی ذخیره به عنوان پیش نویس 
بعد میمونه توی پنل کاربریت تو ی جایی به اسم پیش نویس های ذخیره شده 
میتونی ویرایشش کنی، ارسالش کنی یا حذفش کنی

من ۸۸۸۸ام^.^

چقدررر سپاسای من زیادههه :|

(12-03-2026، 0:28)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 0:27)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالشو ندارم =))

هروقت حال داشتی انجام بده بامزس.-.

(12-03-2026، 0:29)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ۸۸۸۸ام^.^

چقدررر سپاسای من زیادههه :|

اره دست ب سپاست خیلی خوبه((=

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - THEDARKNESS - 12-03-2026

(11-03-2026، 23:14)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2026، 18:49)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بعید می‌دونم عربی باشه
اسم یکی از بچه های فلشخور بود دیگه

@моои
سلام
ریهام اسم عربیه؟!

ترجمه لطفا
سلام بله

(10-03-2026، 19:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کردم آنلاین شده

به زور پسوردمو آوردم همه چیو یادم رفته بود

عهههههه پسمل خانم آنلاین شدی؟

(12-03-2026، 0:29)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دست ب سپاست خیلی خوبه((=

آره تو اینستام همینم هرکی استوری میذاره لایک میکنم یوقت ناراحت نشن cry girl