انجمن های تخصصی  فلش خور
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " (/showthread.php?tid=54240)

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~ - 04-09-2013

(04-09-2013، 12:21)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فك ميكنم خعلي بالام..
انقده بالا كه معلوم نميشه پاهام..
انقده خوبم كه دست خودم ني كارام..
من از اون عشق موزيك از اون موزيكالام..p317

اين حالو نميفروشمش..p317
عاششق این اهنگ امیر تتلوم با همون جوونای ژاپنی و کلا البوم تتلیتیHeart

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - ERF@N - 04-09-2013

(04-09-2013، 12:23)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:16)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:12)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:08)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 12:06)na30m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید میشه کارایی که کردرو برام پ.خ کنی من ناراحتم که رفته میگه نذاشتید از خودم دفاع کنم

میخوای حرفایی که تو فروزن زدرو برات بفرستم؟Big Grin
ممنونت میشم برام پ.خ کنی

میدونستی نقاشیشم خوبه؟ نقاشیای قشنگی میکشه. بلکن بتونه کمی از عقده هاشو تو نقاشی هاش خالی کنه.

داداش عرفان درست حرف بزن لطفا منم نقاشی میکنم تا غمای دلم خالی بشه مثل حمید من حمیدو بهتر از خودم میشناسم پشتشم هستم تا حرفایی که زدو نبینم شاید بعدشم یاشم سختی زندگی عقده نیست کشتن نفسه

برو به خودش بگو نقاشیشو نشونت بده اصلا روش میشه. به کاربرای اصلی انجمن هر فحشی خواسته داده. بهش بگو اصلا منو میشناسه اصلا تا به حال پنج تا جمله باهم حرف زدیم. گرچه اصلا برام مهم نیست. تراوشات مغزشه.

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - mfire44 - 04-09-2013

رزی برفست.

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - βΑllεяiηΑ♡ - 04-09-2013

اواتارم خوب شد؟؟؟

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - *2gether4ever* - 04-09-2013

دلو شكوندي فداي سرت..
ولي خب فكرت مونده باهام..
ي جوري زدي دل منو شكوندي..
نميشه وايسم ديگه روي پاهام..

خدافس×

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~ - 04-09-2013

جناب سروان اینجا وای همه خانومن
دی جی مرد بود دعوام شد بنده با اونم
جناب سروان بیا بریم اینا دربِ داغونن
منم مِثه شما پابندِ قانونم

همه جوونای ژاپنی ، دورِ هم که میشینن ، مِثه ما دری وری پشتِ هم نمیچینن
جوونای ژاپنی ، کُرّه خَر و پیچیدن ، با یه فرمول به کُل یه شهر و پیچ میدن
جوونای ژاپنی ، شیک و ریز و عاقلن ، همه میدونن علمِ هیپنوتیزمو واردن
جوونای ما تو کار تیپ و ریسک و کاملاً بیخیال تکنولوژی و سیستم عاملن
جوونای ما سولار ، آرایشگاه هم هفته ای 2 بار 
شب با یه آستین حلقه ای قُمار ، همگی خُمار ، بعد بریم شمال

خُب حق داری خسته شی شما

منم مِثه شما پابندِ قانونم

اینجا موزیک زیاده شرمنده گفتیم از دفعه دیگه باندای کوچیک بیاره
اَه مگه این موزیک چی داره اصن حال همسایمونم خوب نیست بیچاره
آره ، جناب اصن اینا هُل شدن آب معدنی مسموم بوده خُل شدن
اینا لات نیستن الکی قمپُزن ، جمعه ها کوه با یه قُمقُمن
جوونای ژاپنی ، هِی تو کارِ کارخونن ، یا قهرمانِ کنگ فو بیلیارد و پارکورن
جوونای ما تو کار لباس تنگ و چارخونن ، میدونم که حق داری ، باز تماسِ صابخونس

منم مِثه شما پابندِ قانونمHeartHeart

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - FARID.SHOMPET - 04-09-2013

من برم رخت و لباسو پهن کنم لباسا چوروک شد.Angel

میام باز 5 مین دیگه

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - T A R A - 04-09-2013

نَه تورو خُدآ بخوآ فَرید .. :|

آره فآطی خوشگِله آوآتآرِت .. (:

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - mfire44 - 04-09-2013

(04-09-2013، 12:29)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتارم خوب شد؟؟؟
آره خوبه. بفرست عکسو

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - na30m - 04-09-2013

از خودش میخوام بهم نشون بده من از طرف اون بابت کاری که کرد معذرت میخوام معذرت میخوام داداش فرید آقا سروش متاسفمSadSadSadSadSad