انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۵ (/showthread.php?tid=288065)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۵ - Đęąđ.ğïřł - 22-08-2020

(22-08-2020، 2:02)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 2:01)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 1:59)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 1:56)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 1:55)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چندتا سریال کلا بت گفتم مگه؟ Telegh_01
عاها شهرت کجاس اونوخ؟ Telegh_01

هیچی ._.  کفتی همون منم میگم کدوم
قائمشهر
خودت کجایی چی میخونی یا شغلت چیه

چرا دیگههههه یکی بت گفته بودم موقعی که بحث راجب همون بودن نبودن بوووود
منم رشتم مهندسی کامپیوتر
من فعلا مغزم هنگه
موفق باشی

عا باشه 
مرسی عشقم=) 

کوغت عشقم)":
من برم دیگ شب خوش

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۵ - Ξrιc logιc - 22-08-2020

(22-08-2020، 2:04)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 2:02)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 2:01)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 1:59)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 1:56)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی ._.  کفتی همون منم میگم کدوم
قائمشهر
خودت کجایی چی میخونی یا شغلت چیه

چرا دیگههههه یکی بت گفته بودم موقعی که بحث راجب همون بودن نبودن بوووود
منم رشتم مهندسی کامپیوتر
من فعلا مغزم هنگه
موفق باشی

عا باشه 
مرسی عشقم=) 

کوغت عشقم)":
من برم دیگ شب خوش

برو شب شیکت=) 
خواب خیار دریایی ببینی

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۵ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 22-08-2020

(22-08-2020، 1:02)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 0:39)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره من کونکور دارم =)

خابمم نمیبره
باید ساعت 6 پاشم

چ ظلمیه من نمیفمم

به بعد کنکور فکر کن
نکته کلفتی بود
دعااا کنین همتون-__-

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۵ - _sehun_ - 22-08-2020

هاییی
کسی بیدارع؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۵ - لــــــــــⓘلی - 22-08-2020

سر صبح هف هشتا دینامیت میچسبه و سرحالت میکنه (: 7

(22-08-2020، 9:25)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(=
آهنگ جدید ب ت س و میگی؟
والا تو محرم تو خونه ما کسی جز نوحه چیز دیگه ای گوش کنه ننم میکشتش/=

(22-08-2020، 9:28)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 9:25)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(=
آهنگ جدید ب ت س و میگی؟

اره Telegh_01
ن من ت هنسفری گوش میدم بعد هنو اتفاقی نیافتاده ک (:

(22-08-2020، 9:29)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 9:28)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(=
آهنگ جدید ب ت س و میگی؟

اره Telegh_01

Telegh_01
نمد بابا ننم میگه تا عربعین نباید آهنگ شاد گوش کنید/=
عرر جیمینا خوشبحالتون ب ت س آهنگ جدید داده بیرون اکسو هنوز بعد 7 ماه هیچ آهنگ جدیدی نداده بیرون-_-

(22-08-2020، 9:33)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 9:29)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(=
آهنگ جدید ب ت س و میگی؟

اره Telegh_01

Telegh_01
عرر جیمینا خوشبحالتون ب ت س آهنگ جدید داده بیرون اکسو هنوز بعد 7 ماه هیچ آهنگ جدیدی نداده بیرون-_-

خب هنوز اتفاق خاصی نیافتاده فق محرم شروع شده
اره .. من الان ت اسمونا سیر میکنمم .. خیلی خوبـــــــــــــــــــــــه

(22-08-2020، 9:34)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2020، 9:33)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(=
آهنگ جدید ب ت س و میگی؟

اره Telegh_01

Telegh_01

خب هنوز اتفاق خاصی نیافتاده فق محرم شروع شده
اره .. من الان ت اسمونا سیر میکنمم .. خیلی خوبـــــــــــــــــــــــه

مادر است دیگر.....
خوشبحالت عررر خدا نسیب (نمد درس نوشتم یا نع)منم کنع