انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 (/showthread.php?tid=294339)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - *Aɴѕel* - 22-02-2021

(22-02-2021، 10:44)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سوال آخر رو سه نقطه گذاشتم به نشانه سکوت.

من زدم خودم^^

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - Emmɑ - 22-02-2021

باری دفعه بعدی زیاد بخونین/:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - ραтяιcια - 22-02-2021

(22-02-2021، 10:48)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 10:46)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار خوبی میکنی (:

سعی داشتم عفت کلامی نسبی رو رعایت کنم و فحش ندم. خیلی آزمون سختی بود.
حداقّل راجع به گزینه ها بیش تر توضیح می داد.

مثلاً می گفت گزینه الف موهاش مشکیه و گزینه ب از توعنی وان پایلوتس خوشش میاد. اون وقت باید انتخاب می کردی که زلف شبگون رو برداری یا سلیقه موسیقیاییِ بی همتا رو.

فحش که نه هیچ کس سزاوار فحش نیست تا زمانی که عمل زشتی ازش ندیدیم
کاملا صحیح
ولی اگر تو انجمن باشی کم کم بچه هارو میشناسی و بعد از مدتی خبر از زلف شبگون و سلیقه هاشون میبری

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
دلم تنگ شد
Bg23

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - فرنودِ بن گیومرث - 22-02-2021

(22-02-2021، 10:53)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 10:48)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلاً می گفت گزینه الف موهاش مشکیه و گزینه ب از توعنی وان پایلوتس خوشش میاد. اون وقت باید انتخاب می کردی که زلف شبگون رو برداری یا سلیقه موسیقیاییِ بی همتا رو.

کاملا صحیح
ولی اگر تو انجمن باشی کم کم بچه هارو میشناسی و بعد از مدتی خبر از زلف شبگون و سلیقه هاشون میبری

نکته خوبیه.
منتها گاهی فحش رو به دیوار می دی . نه که در بشنوه ها ، کلاً هدف دیواره.

آره متاسّفانه کم فرصت کردم و توفیق داشتم این جا باشم. یه مدّت هم که هستی و سعی داری سر در بیاری شب می خوابی صبح پا می شی همه اسم ها و پروفایل ها عوض شده.
روز از نو روزی از نو.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 22-02-2021

@ادم
@حیوان
@خلال دندان

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 22-02-2021

(22-02-2021، 10:53)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاملا صحیح

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
دلم تنگ شد
Bg23

مـا همـ دلتنگیمـ خـانومـ دکتـر (:
خـوب هسی شمـآ؟
ستـاره سهیل شدی -.-

(22-02-2021، 10:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 10:47)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی سوال آخر... D:
دیدم ژیژر عررررررررررررHeart4425

خنگ خودم
آخرین سوال از سه سوال آخر
هم از همه بیشتر دوست دارم هم ازت بدم میاد
پارادوکس عجیبی‌ست خودمم نمیفهممش
البته محض مزاح
خودتو... نکنی قهر کنی حوصله ندارم ناز بکشم

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - BIG-DARK - 22-02-2021

دلم درد میکنه:/
دکتر مکتر نیس؟

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - فرنودِ بن گیومرث - 22-02-2021

(22-02-2021، 10:56)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ادم
@حیوان
@خلال دندان

یه فلافل دو نونه پیدا کرده بودی توی ماجراهای فلشخوری واقعاً کشف بزرگی بود برار.

(22-02-2021، 10:56)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
دلم تنگ شد
Bg23

مـا همـ دلتنگیمـ خـانومـ دکتـر (:
خـوب هسی شمـآ؟
ستـاره سهیل شدی -.-
مرسی
بد نیستم خوبم نیستم
لای کتاب دفترا گیر کردمBb2