انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=126896)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 28-06-2014

من برم یه ذره دراز بکشم!!

خسته ام!!!

فعلا:|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 28-06-2014

(28-06-2014، 11:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــمــد هی میگی بدرود بدرود احححSleepySleepySleepy

وقتی هستی چرا خدافظی میکنی ؟؟ Sleepy

میبینی اعصابم خورده تو هم هـِی اسکی برو ..!ExclamationExclamationExclamation

اححح SleepySleepySleepy

احححح ُ مَرَض ... SleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepy

حالا اگه دوس دخترت بود تا شب اینجا پلاس بودی !!!Angel ((((((((((((=

اوووو حالا نيومده کع !!
بي جنبه بازي هم در نميارم -__-

میاد نترنس -_-

عمت بی جنبس نه من -_-

چرا ! تا میاد ، کنترلت دس خودت نی |: من باس جمعت کنم !!!Rolleyes

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Magical Girl - 28-06-2014

(28-06-2014، 11:17)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:12)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:07)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دارم بدم؟☺

نه ._.

مامانم گفته از غریبه ها خوردنی نگیرم ._.

اسمت چیه غریبه؟ ._.
اسمم تو شناسانه مهرداد هسش-_-
ولی صدام می کنن محمد-_-

فک کردم دخدری :|||||
دخنر؟-_-
اسممو نگا اخرش نوشتهman-__-

اوم .. اخه با گوشیم نام کاربریتُ کامل نشون نمیده ، ببخش ._.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - KVYmVN - 28-06-2014

(28-06-2014، 11:18)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

المان بز -__-

هر يه ربع بهش فحش ميدم ._.
[/quote

گفتم منو از کجا میشناسی؟-_-

(28-06-2014، 11:19)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:17)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:12)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ._.

مامانم گفته از غریبه ها خوردنی نگیرم ._.

اسمت چیه غریبه؟ ._.
اسمم تو شناسانه مهرداد هسش-_-
ولی صدام می کنن محمد-_-

فک کردم دخدری :|||||
دخنر؟-_-
اسممو نگا اخرش نوشتهman-__-

اوم .. اخه با گوشیم نام کاربریتُ کامل نشون نمیده ، ببخش ._.
اوکی.....-_-

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Adl!g+ - 28-06-2014

(28-06-2014، 11:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:13)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه نمی خوام دعوا بشه ولی من بیشتر دربارهی نسی می دونستم
یا تو؟

نیایش ... تو همه چیو راجب نسترن میدونی ...

من هیچی نمیدونم ..

دیشب با نسترن سره این موضوع دعوام شد ... فهمیدی ؟

تو همه چیو میدونی ! تو بهترین دوستشی .. تو ننه باباشی اصن ..

بکش بیرون .. حوصله هیچیو ندارم ...
یه چیزیو بهت بگم

نه من بهترینم دوستشم نه تو

هیچ وقت سعی.نکن بهترین باشی

بدترین میشی

زهنتم به خاطر نویسندگی درگیر نکن

اخرش کع چی کلی سر این چیزا خودمون درگیر میکنیمو

اخرش فقط عصاب خوردی

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - tyjtfhdhr - 28-06-2014

هع موضوع راست رفت پیش صابرDodgy

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Mohammad 77 - 28-06-2014

(28-06-2014، 11:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــمــد هی میگی بدرود بدرود احححSleepySleepySleepy

وقتی هستی چرا خدافظی میکنی ؟؟ Sleepy

میبینی اعصابم خورده تو هم هـِی اسکی برو ..!ExclamationExclamationExclamation

اححح SleepySleepySleepy

احححح ُ مَرَض ... SleepySleepySleepySleepySleepySleepySleepy

حالا اگه دوس دخترت بود تا شب اینجا پلاس بودی !!!Angel ((((((((((((=

اوووو حالا نيومده کع !!
بي جنبه بازي هم در نميارم -__-

میاد نترنس -_-

عمت بی جنبس نه من -_-

چرا ! تا میاد ، کنترلت دس خودت نی |: من باس جمعت کنم !!!Rolleyes

من با دوستام هميشه خوب تا کردم -__-

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 28-06-2014

(28-06-2014، 11:21)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2014، 11:13)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه نمی خوام دعوا بشه ولی من بیشتر دربارهی نسی می دونستم
یا تو؟

نیایش ... تو همه چیو راجب نسترن میدونی ...

من هیچی نمیدونم ..

دیشب با نسترن سره این موضوع دعوام شد ... فهمیدی ؟

تو همه چیو میدونی ! تو بهترین دوستشی .. تو ننه باباشی اصن ..

بکش بیرون .. حوصله هیچیو ندارم ...
یه چیزیو بهت بگم

نه من بهترینم دوستشم نه تو

هیچ وقت سعی.نکن بهترین باشی

بدترین میشی

زهنتم به خاطر نویسندگی درگیر نکن

اخرش کع چی کلی سر این چیزا خودمون درگیر میکنیمو

اخرش فقط عصاب خوردی

میدونم ... من بهترین نیستم .. نه واس خودم نه واس بقیه ..

نویسندگی .. هعععع ... دیگه داره حالم بهم میخوره از این کلمه ...

جهنم مهم نی ... شدم ک شدم نشدمم ب درک ...

دیگه هیچی واسم مهم نی ...

اگه نشدم، بعدش حال همشونو میگیرم .. تَک تکشونو ...

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 28-06-2014

سارا ممد گیلدا تینا امیر و غیره سلام ^_^ ! ..

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 153(2) ஜ۩۩ஜ - Magical Girl - 28-06-2014

پوففف ..