انجمن های تخصصی  فلش خور
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ (/showthread.php?tid=50238)

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 24-08-2013

آغا یکی بگه این خوشگله کیه؟
AmItiSe
مدیر انجمن فیلم و سینما

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mason - 24-08-2013

(24-08-2013، 22:01)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلام خواهرم و شیوا جونم

با صفر تا پست چه جوری اینارو میشناسی!؟
تازه واردی دیگه فریدBig Grin

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - FARID.SHOMPET - 24-08-2013

نقل قول: ننه فرید می بینی چه قدر بی جنبه ای که باید حتما بنویسم دارم شوخی می کنم:|
شوخی:|

سر به سرم می ذاری!؟ اشکال ندارهBig Grin من بی جنبه نیستم. من همیشه همون فرید توی نگاره هستم که نیشش بازه. به شکلک های Dodgy و Angry دقت نکن که می ذارم.

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mason - 24-08-2013

(24-08-2013، 22:03)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟*^_^*

من خوشگلم؟*^_^*

ذوخ مرگ شدم*^_^*

کودوم یکی خِشگِله رو میگی؟:|

از همون اول بگو امیتیس رو میگی:|

سوتی دادم :|

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mïņ̃†êR - 24-08-2013

(24-08-2013، 22:01)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 21:57)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 21:56)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 21:54)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بای
کجا؟بعد 3 روز انقدر زود میری؟

تو دیر اومدیSleepy
خیلی ممنونDodgy
خوش گذشت از کنار برو

چاکریم مواظب باش ندزدنت شب میای خونه
↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ 145

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - black devil - 24-08-2013

(24-08-2013، 22:03)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AmItiSe
مدیر انجمن فیلم و سینما

ستآره خل و چل !

عشق من!!ShyRolleyesHeart

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 24-08-2013

(24-08-2013، 22:04)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟*^_^*

من خوشگلم؟*^_^*

ذوخ مرگ شدم*^_^*

کودوم یکی خِشگِله رو میگی؟:|

از همون اول بگو امیتیس رو میگی:|

سوتی دادم :|

گاهی اعتماد به سقفم چیز خوبیهBig Grin

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - gholnar - 24-08-2013

(24-08-2013، 22:01)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بهار خوبی؟
ننه فرید می بینی چه قدر بی جنبه ای که باید حتما بنویسم دارم شوخی می کنم:|
شوخی:|
خوبم. خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(24-08-2013، 22:01)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خآنوآבه یه خیلی باحالی בارم من!

בآבآشم ساعت 1 و نیم وقت בکتر בآره!

بابام الان میگه بریم بیرون غذا بخوریم !!Angel

خدآییااا!

بای בوبآره!Angel
یه سوال
(24-08-2013، 22:01)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلام خواهرم و شیوا جونم

با صفر تا پست چه جوری اینارو میشناسی!؟
ببین من از الف تا ی اینارو میشناسم عمو
(24-08-2013، 22:02)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-08-2013، 21:58)gholnar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خواهرم و شیوا جونم

عزیزم دارم میرم تا فردا بای
خداحافظ گلم حتما باید بری؟؟؟؟

آهان؟
پس ستاره...ستاره که میگن
ایشونه؟

RE: ↙ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ نــ×ـــه ↘ - Mïņ̃†êR - 24-08-2013

MAKAN BOSAM KON BERAMAngelAngel