انجمن های تخصصی  فلش خور
ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı (/showthread.php?tid=113583)

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Dead Silence - 30-05-2014

(30-05-2014، 19:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حرف از پیشنهاد میزنی ، آیسان میاد :|

باو یکی بیاد این انگل جامعه رو از اینجا ببرتش -_-*

خجالتم نمیکشه ! :|

تو زن داری ! تازه صاحب بچه شدی ! اونوقت به من پیشنهاد ازدواج میدی !؟ :|

پناه میبرم به خدا ؛ از شر شیطان رانده شده (=

رضا با من نسبتی نداره :| !

رو درخواستش فک کُن :|

دعوا نمک زندگیه :|

غلط میکنه به من پیشنهاد ازدواج میده -_-*

من اصولا پیشنهاد بعضی افراد خاص رو قبول میکنم :|||||||||||

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 30-05-2014

خدافض فعلا(:

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Thyme - 30-05-2014

(30-05-2014، 19:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیس .. بهش گفتی من با قیصرم ..

به کل فلش گفت T_T هی بش میگم دهنتو ببند دوباره تکرار میکنه T_T

نه دیگه جنسیتش رو از قبل انتخـاب کردن قراره دختر باشه :|

بچه ای در کار نی ..

همون آوا بود که بدنیا اومد رَف ..

فرزام هم ب فرزندیش قبول میکنه آوا رو ..

دهنش چفت و بست نداره ..

آدم رو ب غلط کردن میندازه ..

حالا قیصر پس فردا میگه تقصیر من بود ..

من خر بودم بهش اعتماد کردم

آیســـــــــــآن ؟
قضــــــــیه آوا چیه ...!؟
O_o

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - armin van buuren - 30-05-2014

(30-05-2014، 19:15)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:10)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا حاملن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

سیسمونی چی بیاریم حالا ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

هه!!
خداوکیلی این چه سوالی بود
ههه نداره اخه هر دختری اینجا پیام میده مینویسه بچم دو ماه دیگه در میاد 

منم خواستم شخصیتم و دست و دل بازیمو به همه نشون بدم هههههههههخخخخخخ

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Mason - 30-05-2014

(30-05-2014، 19:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیس .. بهش گفتی من با قیصرم ..

به کل فلش گفت T_T هی بش میگم دهنتو ببند دوباره تکرار میکنه T_T

نه دیگه جنسیتش رو از قبل انتخـاب کردن قراره دختر باشه :|

بچه ای در کار نی ..

دهنش چفت و بست نداره ..

رضا چی کر کردی ؟ :|

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Wanton - 30-05-2014

(30-05-2014، 19:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی?
بدبخت نمیتونه دروغ بگه که من ادم پاکی نیستم|:

داداش شمارمو داری دیگه ، واسه نماز صبح بیدارم کن ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı 146

دفعه دیگه خواستی بیای این طرف یه پک تسبیح ، جا نماز ، مهر و ... از هیئتتون واسم بیار ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı 146

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - -м α є ∂ є- - 30-05-2014

(30-05-2014، 19:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:13)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:09)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:08)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:06)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه مال یه بچه چقده؟؟؟؟؟
عجبا....
=)))))))))

دو شوهره:|
من راضی
شوورم راضی
گوربابای ناراضیBig Grin
غلط کردی|:
من ناراضی-__-
اقا وایسید ببینم من کی با امیر دو جنسه ازدواج کردم؟؟؟-___-
ازدواج پنهانی:|

نه برو از خودش بپرس-___-

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Ƒαкє ѕмιƖє - 30-05-2014

فاطی راستی من نویسنده نمیشم (:

انصراف دادم ..

خدافس

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 30-05-2014

بچه ای در کار نی ..

دهنش چفت و بست نداره ..

چیشده ؟! :|

ولش کن آیسان خـره پسره :|

+ رضــا تبریک میگم (: دوبـاره ر*ـدی :|||

ایندفعه دوبرابر دفعه ی قبل :|

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Thyme - 30-05-2014

(30-05-2014، 19:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 19:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حرف از پیشنهاد میزنی ، آیسان میاد :|

باو یکی بیاد این انگل جامعه رو از اینجا ببرتش -_-*

خجالتم نمیکشه ! :|

تو زن داری ! تازه صاحب بچه شدی ! اونوقت به من پیشنهاد ازدواج میدی !؟ :|

پناه میبرم به خدا ؛ از شر شیطان رانده شده (=

رضا با من نسبتی نداره :| !

رو درخواستش فک کُن :|

دعوا نمک زندگیه :|

غلط میکنه به من پیشنهاد ازدواج میده -_-*

من اصولا پیشنهاد بعضی افراد خاص رو قبول میکنم :|||||||||||

پســـــــ واستا تا بهت پیشنهاد بدن !....؟
4fvf